zanimljiv par

Glazbenik u 72. godini šesti put postao otac, dobio je prvog sina sa suprugom koja je mlađa od njegovih kćeri

Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Katharine McPhee (FOTO: Getty) +0 Katharine McPhee (FOTO: Getty) Galerija

David Foster postao je otac šesti put, sa suprugom Katharine McPhee dobio je sina.

Poznati kanadski glazbenik David Foster (71) i njegova supruga Katharine McPhee (36) dobili su sina, piše People.

Pogledaj i ovo Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) kakvo tijelo! Pozirala u bikiniju i sve ostavila u čudu, izgleda bolje no ikada samo par mjeseci otkako je dobila dijete s 34 godine starijim suprugom

"Mama, tata i sin su sjajno", potvrdio je glasnogovornik glumice za časopis.

Katherine je u prosincu prošle godine na svojem Instagramu objavila fotografiju svojeg trudničkog trbuha kojom je potvrdila glasine o trudnoći.

Glumici je ovo prvo dijete, a glazbeniku prvi sin, dok iz prethodnih brakova već ima pet kćeri od kojih su čak četiri starije od njegove supruge. Njegova najstarija kći Allison ima 50 godina, Amy ima 46, Sarah 39, Erin 38 i jedino je Jordan dvije godine mlađa do Katherine.

"Podržavam sve zbog čega će biti sretni. Ako su oni sretni, i ja sam sretna", izjavila je prošle godine za Us Weekly Davidova kći Erin, a s njom se navodno slažu i njene sestre.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katharine McPhee Foster (@katharinefoster)

Katharine i David vjenčali su se 18. lipnja 2019. godine u Londonu pred stotinjak slavnih prijatelja i članova obitelji. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti i ludo su se zaljubili. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati i zato su prilikom svakog izlaska privlačili veliku pažnju javnosti i fotografa koji ih prate u stopu.

David iza sebe ima četiri propala braka s B. J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson i Yolandom Hadid.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene