u svom filmu

Mrle je nakon otkazanog koncerta uživao na plaži u morskom specijalitetu, a pratitelji su odmah primijetili nešto novo na njemu: “Ma je li to…”

Damir Martinović Mrle - 1 Damir Martinović Mrle - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle - 6 Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle - 1 +19 Damir Martinović Mrle - 1 Galerija

Damir Martinović Mrle s LET-om 3 trebao je nastupati u Pločama, međutim koncert je otkazan, a on je sa stilom odlučio iskoristiti dan na plaži.

Gitarist grupe "Let 3", Damir Martinović Mrle podijelio je fotografiju na kojoj pozira sjedeći na plaži, a u krilu je imao pun tanjur račića.

"Račići u Belom", poručio je u opisu, dok je slasno jeo jedan po jedan.

Mrle je na sebi imao crnu potkošulju, sive hlačice i sunčane naočale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

No, fanovi su u tomu svemu primijetili kako Mrle ima novu frizuru pa su u komentarima pisali:

"Vidim li ja to Mrle novu frizuru", "Frizura je topčina", "Nova frizura gori", "Ljepše ti stoji duža kosica", "Novi friz je hit", samo su neki od komentara.

Nakon što im je otkazan nastup Leta 3 u Trogiru, na njihovim stranicama najavljeno je da će nastupiti dan kasnije na jednom festivalu u Pločama. No koncert se danas ipak nije održao.

"Drugi dan festivala morali smo odgoditi zbog najavljenog nevremena s 4. na 9. kolovoza, no bend je na taj dan zauzet. Umjesto njih nastupit će Opća opasnost", rekli su za Index iz organizacije festivala. Prijetnje huligana, kažu, prije koncerta nisu dobili. No policija im je bila najavila pojačan nadzor.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač Sonja Kovač - 8 +28 Sonja Kovač - 9 Celebrity Sonja Kovač pokazala kako uživa na odmoru sa zaručnikom koji ne voli pažnju medija, ali pizori nje u badiću su ono što se komentira!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 3 Jovana Jeremić - 1 Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 9 +7 Jovana Jeremić - 10 Zanimljivosti Svi su ostali paf kad su vidjeli u kakvoj haljini srpska voditeljica vodi emisiju po kojoj je poznata, bilo je i oskudnijih, ali…

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene