Ljepota koja ne blijedi

Kada se proslavila kao seksi Kelly Bundy, bila je tek tinejdžerica, a evo kako izgleda 30 godina kasnije

Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Getty) Christina Applegate (Foto: Getty) Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Christina Applegate (Foto: Instagram) +0 Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Galerija

Christina Applegate proslavila se ulogom Kelly Bundy, a danas je 48-godišnja diva bogatog životnog iskustva.

Zanosna, ali glupava Kelly Bundy svojim je šarmom i vitkim tijelom osvojila publiku 90-ih godina u seriji "Bračne vode", a utjelovila ju je glumica Christina Applegate. Lijepa Christina na vrhuncu slave našla se u tinejdžerskim godinama, a iako od tada nije uspjela ponoviti svoj veliki uspjeh s početka karijere, i dalje ima legendaran status. 

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 ''Nikad nisi star za novu lekciju'' Dvostruko slavlje u domu naše pjevačice: ''Znam da izgledam bolje nego ikad, i još nešto sam htjela...''

Danas 48-godišnjakinja, Christina je prošla sve i svašta, život ju doista nije mazio, no ona se uvijek uspjela dočekati na noge. Ove godine gledali smo ju u hvaljenoj Netflixovoj seriji "Dead To Me", a prije toga se pojavila u cijelom nizu filmova i serija. Iako joj je karijera bila ispunjena usponima i padovima, prave bitke glumica je vodila na privatnom planu. 

Iza nje su dva propala braka te borba s karcinomom dojke, koji joj je uklonjen 2008. godine nakon dvostruke mastektomije, no glumica i bivša plesačica ističe kako ju je to naučilo zdravijem načinu života i većoj hrabrosti. U listopadu 2017. godine otkrila je kako je uklonila i jajovod i jajnike kako bi dodatno smanjila rizik od ponovnog vraćanja raka.

Od 2001. godine do 2005. bila je u braku s dugogodišnjim partnerom i glumcem Jonathanom Schaechom, a kao razlog prekida naveli su "nepomirljive razlike". 2009. godine glumica se počela viđati s glazbenikom Martynom LeNobleom, a zaruke su pale već sljedeće godine na Valentinovo. Brak je sklopljen 2013. godine u njihovu domu, a par zajedno ima i kćer Sadie Grace, koja je rođena 2011. godine.

Između ta dva braka imala je i trnovitu vezu s fotografom i ribarom Leeom Grivasom, a paru je problem stvarala njegova ovisnost o drogama. 2007. godine Christina se vratila na male ekrane s prilično uspješnom serijom "Samantha Who?", no ubrzo je saznala da se njezin partner predozirao i to ju je slomilo.

Glumica je poznata i kao vegetarijanka te borac za prava životinja, pa je 2007. godine bila zaštitno lice jedne reklame za slavnu udrugu PETA.

U svakom slučaju, lijepa Christina suočila se s brojnim životnim izazovima, no uvijek je pronašla volje i snage izboriti se s njima. Plavokosa, vitka i prirodna, Christina je jedna od onih glumica koje stare dostojanstveno, bez pretjeranog podvrgavanja plastičnim operacijama i korekcijama. Od Kelly Bundy postala je oličenje ženstvenosti i elegancije. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +3 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene