spektakularne večeri

Aleksandra Prijović oglasila se poslije tri održana koncerta u Sarajevu: ''Hvala za nezaboravne noći!''

Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 10 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 13 Aleksandra Prijović - 14 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 8 +20 Aleksandra Prijović - 9 Galerija

Aleksandra Prijović dočarala je svojim pratiteljima tri nezaboravne noći u Sarajevu pa sve raspalakala porukom koju je poslala.

Omiljena mlada srpska pjevačica, Aleksandra Prijović oglasila se na svom Instagram profilu nakon tri pune Arene u Sarajevu.

Nije skrivala koliko je sretna zbog svega što se izdogađalo u te tri noći, a njezin opis dirnuo je mnoga srca.

"Sarajevo hvala za tri nezaboravne noći! Volim vas! A sada je na redu Niš, jako se veselim i sigurna sam da ćemo uživati", poručila je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Nakon prve večeri u Sarajevu, Aleksandra je dala izjavu medijima o tome kako se osjeća.

"Mogu reći kako i dalje ne vjerujem u sve što se događa. Kada je u pitanju Hrvatska i mojih pet koncerata - to je premašilo sva moja očekivanja. Ne postoje riječi kojima bih mogla opisati ovu sreću. Hvala svim ljudima koji su bili i koji će doći na moj koncert. Željela sam i trudila se gdje god da gostujem da moja publika ima isti doživljaj na svakom koncertu", otkrila je za Grand.rs.

"Bilo je suza kao što sam rekla i u Beogradu, tako je bilo i večeras. Kada mi publika pošalje tu neku energiju, ne mogu se kontolirati", dodala je za kraj.

Aleksandru čekaju sada tri koncerta u Nišu, nakon čega će početkom prosinca održati pet koncerata u Areni Zagreb. S petom Arenom može se govoriti o brojci koja se približava nevjerojatnih 90 tisuća obožavatelja koji će uživati u najavljenom spektaklu na Extra koncertima godine.

Po čemu se posebno izdvaja ta mlada glazbenica saznat ćemo već 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 +25 Danijela Dvornik - 1 Zanimljivosti Danijela Dvornik javno je objavila poruke koje dobiva od svojih udvarača: ''Samo Dalmoši znaju se voljeti, javi se da znam što ću s tobom''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus još ne odustaje od sićušnih badića koji jedva prekrivaju njezine raskošne grudi: ''Majko mila, Monica ti nije ni do koljena!''

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene