neki su baš uporni

Danijela Dvornik javno je objavila poruke koje dobiva od svojih udvarača: ''Samo Dalmoši znaju se voljeti, javi se da znam što ću s tobom''

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 Dean i Danijela Dvornik Danijela, Ella i Dean Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +19 Danijela Dvornik - 2 Galerija

Danijela Dvornik objavila je poruke koje je dobila od svojih udvarača, a one su njezine pratitelje nasmijale do suza.

Danijela Dvornik sve je iznenadila svojim urnebesnim objavama na Instagramu u kojima je objavila poruke koje joj šalju muškarci.

"Danijela, zlato, ako si se štufala Zagreba, dođi k meni u Pulu. Ja sam 56. godište. Još sam sam, ubijam se od dosade. Javi se. Mati i otac su usnuli. Lipoto, ako hoćeš, dođi. Samo Dalmoši znaju se voljeti. Javi se da znam što ću s tobom", napisao joj je prvi udvarač, a ta je poruka Danijelu dobro nasmijala.

S drugim udvaračem razmijenila je malo više poruka, a u njima joj je gospodin otkrio i što je sve spreman napraviti za Danijelu.

"Ima li neko drugo ime da želite više? Danijelin sluga?" na što mu je ona odmah uzvratila: "Hahaha, brate mili, stavljaj što god hoćeš."

"Danijelin psić?" upitao ju je ponovno, a ona mu je razočarano odgovorila: "A daj, imam već psića."

"Pa ja ću vam isto biti. Ja bolje ližem prstiće kad sam ispod stola", poručio je, "Ti si fulao stranicu… Nije ovo Smokva" uzvratila mu je Dvornik.

"Psić, sluga ili rob? Odlučite. Ne zanima mene stranica niti žene. Mene zanima samo jedna žena", nastavio je uporni udvarač.

Dalje nije otkrila što mu je odgovorila, možda ga je odlučila samo ignorirati, ali očito je da se dobro zabavlja svaki put kad otvori poruku koju dobije. 

Danijela se nedavno dotaknula i nekih ozbiljnih tema na Instagramu. 

"Jeste li primijetili koliko je mindset patnje duboko ukorijenjen u naše društvo kroz desetljeća? Kao, ako nešto radiš, onda se moraš dobro napatiti jer bez patnje kao da nisi ništa napravila! Ne daj Bože da si sretna i da radiš ono što voliš... to je neprihvatljivo", započela je Danijela pa dodala:

"Danas ako odeš roditi na carski rez, nisi dobro rodila jer se nisi napatila, ako ti ne daju anesteziju prilikom kiretaže, onda nisi osjetila pakao boli, ako tražiš svoja prava, razmažena si. Ako te partner maltretira, kriva si sama" poručila je Danijela te dodala kako sve to izgleda kao natjecanje tko će više boli podnijeti i biti više cijenjen.

Upitala se i kada će ljudi napustiti takav obrazac razmišljanja.

''Kad ćemo osvijestiti činjenicu da vrijedimo i bez nepotrebne patnje i da ne moramo nužno patiti? Cijeli život nas uče da je patnja nešto normalno i da bez nje nema života, a sreća je luksuz samo za neke odabrane. Totalno krivo. Neki jednostavno odluče patiti. A neki odluče biti sretni, unatoč svemu."

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Kordić Miroslav Kordić Miroslav Kordić - 8 Miroslav Kordić - 7 +8 Miroslav Kordić - 6 Celebrity Miroslav je u Masterchefu iskušao drugu sreću, a sve je osvojio priznanjem da traži suprugu: ''Vjerujem da su mi se povećale šanse da nađem onu pravu''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 11 Đina Džinović - 12 +10 Melina i Haris Džinović - 1 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda luksuzni dom Harisa Džinovića, jedna prostorija posebno je sve osvojila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene