''imat će i kuhara pored sebe''

Miroslav je u Masterchefu iskušao drugu sreću, a sve je osvojio priznanjem da traži suprugu: ''Vjerujem da su mi se povećale šanse da nađem onu pravu''

Miroslav Kordić Miroslav Kordić Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Kordić Miroslav Kordić Miroslav Kordić - 8 Miroslav Kordić - 7 Miroslav Kordić - 6 Miroslav Kordić - 5 Miroslav Kordić - 4 Miroslav Kordić - 3 Miroslav Kordić - 2 Miroslav Kordić - 1 +2 Miroslav Kordić MasterChef - 3 Galerija

Miroslav Kordić ove je godine drugi put došao u MasterChef te stigao u top 15 kandidata ove sezone. Za naš portal podijelio je svoja iskustva i otkrio postoji li šansa da se prijavi i treći put.

Miroslav Kordić simpatični je Bosanac koji je svoju sreću u MasterChefu ove godine iskušao drugi put. Za razliku od prvog puta, sreća ga je sada pomazila pa je stigao do top 15 kandidata. No nakon sedmog puta u stres-testu Miroslava sreća više nije mazila. 

"Nije došlo do pobjede, ali ovaj plasman smatram uspjehom s obzirom na prejaku konkurenciju", rekao nam je Miroslav.

Sredina je natjecanja te mnogi već lagano počinju gajiti nade da bi mogli doći do pobjede, no Miroslav među njima neće biti.

''Nisam razočaran ispadanjem, ali sam malo tužan što se privremeno rastajem od ovako dobre ekipe'', priznao je.

Hoće li MasterChefu dati i treću šansu?

''Ako to bude tehnički izvodljivo, dao bih Masterchefu treću šansu i to bi bila treća sreća'', siguran je.

Iako je na početku natjecanja svojim kumom zvao Mirka Barišića, ostatak showa najbolji prijatelj bio mu je Petar Tucman, a Miroslav mu predviđa blistavu budućnost.

''Volio bih u finalu vidjeti Petra Tucmana i zemu Ivanu Soldo. Ako ne oni, onda netko od kinder iznenađenja, Gaia, Dominik i Luka'', zaželio je.

Od prošle godine imao je veliku želju za napredovanjem, a za sebe skromno govori:

''Ja bih ovo nazvao svojim MasterChef putovanjem u kojem sam napredovao puno u odnosu na prošlu godinu, a smatram da ima još puno prostora za učenje i napredovanje.''

U svom predstavljanju rekao je nešto zbog čega ga je publika odmah zavoljela – da traži suprugu. Prošle godine to mu nije pošlo za rukom, ali sada bi mu nove kulinarske vještine u tome mogle pomoći.

''Da, da, vjerujem da su mi se šanse povećale da nađem onu pravu, koja će između ostalog cijeniti to što će imati i kuhara pored sebe'', rekao je.

Miroslav je strastveni navijač hrvatske nogometne reprezentacije, a da ima priliku, zanimalo nas je kakvo bi našim reprezentativcima jelo pripremio.

''Hrvatskoj reprezentaciji vrlo bih rado skuhao divlje zelje, tj. miks ljekovitih i jestivih biljaka što rastu u prirodi sa suhim mesom i prilog puru na hercegovački'', dosjetio se odlično.

Kad mora birati između tradicionalne hrvatske i bosanskohercegovačke kuhinje, Miroslav je neodlučan pa je hranu rasporedio na sljedeći način:

''Ja bih to posložio ovako: Prvo mjesto hercegovačka - sve što se može naći u prirodi, divlje zelje, gljive, šparoge itd., drugo mjesto hrvatska - plodovi mora i plodovi tora, treće mjesto bosanska - sarmice, dolmice, japraci i sve izvedenice toga.

Za kraj, ćevapi ili burek?

''Definitivno ćevapi.''

U natjecanju ostaje 12 kandidata.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Asmira Mujić Mašić - 9 Asmira Mujić Mašić - 8 Asmira Mujić Mašić - 7 Asmira Mujić Mašić - 6 +5 Asmira Mujić Mašić - 5 Celebrity Sarajka pozitivnog duha napustila je MasterChef, a evo koja joj je još velika ljubav pored kuhanja: ''Zamislite je kao desert...''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Husak - 10 Mateja Husak - 9 Mateja Husak - 8 Mateja Husak - 7 +9 Mateja Husak - 6 Celebrity Mateja je napustila MasterChef i prisjetila se oca i brata koji su je prerano napustili: ''Brat bi se svima hvalio sa mnom, zvao me šestar''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene