možda i tamo održi koncert!

Aleksandru Prijović slušaju i u Aziji, pogledajte video koji je postao ogromni hit na društvenim mrežama: ''Prija na Tajlandu!''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 9 Aleksandra Prijović - 10 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 13 Aleksandra Prijović - 14 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 4 +21 Aleksandra Prijović - 5 Galerija

Na TikToku se pojavila snimka nepoznatog muškarca koji pjeva i pleše na hit "Dam dam dam" od Aleksandre Prijović.

Pjevačica Aleksandra Prijović osim u regiji, očito je popularna i u svijetu, a to dokazuje i novi video koji kruži TikTok društvenom mrežom.

U snimci Tajlanđanin pleše i pjeva u punom busu na njezinu pjesmu "Dam dam dam".

"Prija na Tajlandu", stajalo je u opisu.

@ivaaaaa_u

❤️

♬ original sound - Iva Uzelac

Ovaj postupak oduševio je mnoge korisnike pa su ostavili brojne komentare ispod objave.

Inače, Aleksandra je regionalna zvijezda o kojoj se već neko vrijeme piše i priča u medijima jer je kao najmlađa pjevačica uspjela rasprodati čak pet Arena Zagreb.

"Nevjerojatna sreća i stvarno je nevjerojatno ovo sve što se događa. Ja sam jako ponosna i potrudit ću se da na svakom koncertu publika uživa i da ode zadovoljna s mog koncerta. Ja sam odrasla ovdje i, kao što sam rekla vama maloprije kad sam sjela ovdje, meni je nevjerojatno da sam prije samo 15 ili 20 godina, ne znam kad je to točno bilo, došla ovamo sa školom na trg kada smo obilazili Zagreb.

Evo, samo 15 ili 20 godina kasnije sjedim ovdje i najavljujem petu Arenu. Mislim, meni je samo to kad pomislim, ne mogu vjerovati, a tek ovo ostalo sve što se događa!", izjavila je Aleksandra za IN magazin prilikom nedavnog posjeta Zagrebu.

Aleksandra će 6. prosinca peti put stati ispred svojih mnogobrojnih fanova i otpjevat će najveće hitove zbog kojih je kartu kupilo 70 tisuća ljudi. S petom Arenom može se govoriti o brojci koja se približava nevjerojatnih 90 tisuća obožavatelja koji će uživati u najavljenom spektaklu na Extra koncertima godine.

Po čemu se posebno izdvaja ta mlada glazbenica saznat ćemo već 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +25 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Salma Hayek - 5 Matthew Perry +23 In Magazin: Matthew Perry - 7 Celebrity Uloga Chandlera Binga donijela mu je nevjerojatne milijune, a evo tko će ih nakon njega naslijediti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene