Sve zanima oporuka

Uloga Chandlera Binga donijela mu je nevjerojatne milijune, a evo tko će ih nakon njega naslijediti!

Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Salma Hayek - 5 Matthew Perry In Magazin: Matthew Perry - 7 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 4 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 5 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Matthew Perry Iva Majoli i Matthew Perry +21 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 1 Galerija

Tijekom svoje slavne karijere Matthew Perry stekao je nevjerojatno bogatstvo, a nakon njegove prerane smrti svi se pitaju tko će njegovu nevjerojatnu novčanu vrijednost naslijediti.

Matthew Perry tijekom svoje karijere stekao je nevjerojatno bogatstvo i imao procijenjenu neto vrijednost od 120 milijuna dolara.

Za svaku epizodu u 7. i 8. sezoni Prijatelja dobio je oko 800 tisuća dolara, a za svaku epizodu 9. i 10. sezone i do milijun dolara. Procjenjuje se da je za ulogu Chandlera Binga zaradio oko 90 milijuna dolara.

Prema pisanju stranih medija, pretpostavlja se da je u trenutku smrti imao oko 120 milijuna dolara. Uz to, Matthew je bio poznat i na tržištu nekretnina u Kaliforniji pa je tako tijekom 2015. i 2021. godine prodao čak četiri nekretnine, od kojih je svaka vrijedila više od 10 milijuna dolara.
No sada se postavlja pitanje tko će sav ovaj silni novac nakon njega dobiti.

Budući da je Matthew bio samac i nikada nije imao djece i ženu, jedina obitelj bili su mu mama Suzanne Perry, očuh Keith Morrison i tata John Bennett Perry. Također je bio jedan od petero polubraće i polusestara.

Nije javno poznato je li Matthew imao oporuku, ali s obzirom na veliko bogatstvo kao što je njegovo, vrlo je vjerojatno da jest, piše Hello!.

Stoga, pretpostavlja se kako će njegovo bogatstvo pripasti roditeljima.

Podsjećamo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja. Točan uzrok glumčeve smrti još nije poznat.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 +22 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Celebrity Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 +23 Ella Dvornik - 3 Celebrity Baku Elle Dvornik iznenadila fotografija unuke, ni ovaj se put nije suzdržala od komentara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene