Chandler kakvog ćemo pamtiti!

Širi se video sa snimanja jedne od najsmješnijih scena iz "Prijatelja", koji sada tjera suze na oči: "Nisam plakao do ovog trenutka"

Matthew Perry, Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Platforma X 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 1 In Magazin: Matthew Perry - 1 In Magazin: Matthew Perry - 3 In Magazin: Matthew Perry - 4 +18 In Magazin: Matthew Perry - 7 Galerija

Obožavatelje Matthewa Perryja posebno je dirnuo jedan video sa seta serije "Prijatelji" koji je preplavio društvene mreže.

Nakon smrti glumca Matthewa Perryja, društvene mreže prepune su njegovih scena iz kultnih "Prijatelja", u kojima smo ga gledali kao Chandlera Binga.

Posebnu pažnju Perryjevih obožavatelja privukao je video sa seta "Prijatelja", koji je nastao tijekom snimanja jedne od najsmješnijih scena u seriji.

Radi se o sceni u kojoj Chandler i Rachel pomažu Rossu iznijeti kauč uz stubište do njegova stana, dok on cijelo vrijeme viče: "Pivot! Pivot!", a glumcima je tijekom njezina snimanja bilo teško ostati ozbiljan. U snimci se Perry s kolegama smije na sav glas, što je dirnulo mnoge obožavatelje.

"Jedino smješnije od urnebesne 'pivot' scene je video gafova tijekom snimanja te urnebesne scene. Matthew Perry je bio najbolji prijatelj od svih njih", piše u opisu videa koji je objavljen na društvenoj mreži X, odnosno bivšem Twitteru.

"Nisam plakao do ovog trenutka", "Hvala vam na ovome", "Zaista je bio najbolji prijatelj od svih njih i ova scena je urnebesna", "Lijepo ga je vidjeti da se ovako smije", "Matthew, hvala ti za sav smijeh", neki su od brojnih komentara ispod snimke.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja. Točan uzrok smrti glumca nije poznat ni nakon obdukcije i čekaju se toksikološki nalazi.

Perryevi kolege iz "Prijatelja" oprostili su se od njega zajedničkim priopćenjem u kojem su poručili da svi potpuno shrvani i da će im trebati vremena da prebole ovaj veliki gubitak.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin +27 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene