"Tako vas je lijepo vidjeti"

Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

Saša Broz - 3 Saša Broz - 3 Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Galerija

Saša Broz pozirala je u zagrljaju oca Miše i majke Mire pa u opisu objasnila koliko joj znače.

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz objavila je fotografiju s roditeljima iz restorana i tako dirnula u srca svojih pratitelja. 

U zagrljaju oca Miše i majke Mire napisala je "Oni su SVE" te na taj način poručila svojim pratiteljima kako nam roditelje nitko i ništa ne može zamijeniti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

"Da, oni su sve, uvijek će te saslušati, uvijek će ti pomoći i biti tu za tebe", "Tako vas je lijepo vidjeti", "Uživaj s njima", "Sve dok su roditelji živi vi ste nečije dijete", "Nitko i ništa ne može zamijeniti roditelje", glasili su neki od komentara.

Jednom prilikom za Gloriju otkrila je i kolika joj je podrška njezina obitelj.

"U svakom slučaju najvažniji i najveći utjecaj na moje formiranje kao osobe imala je moja obitelj, moji roditelji. Kroz godine čovjek mora znati i sam sebe usmjeriti, ali obitelj je uvijek tu da ti čuva leđa. Danas mladi često svoje uzore nalaze u influencerima umjesto da sami sebi budu influenceri. Mladi, ali i ne samo oni, imaju potrebu više vjerovati nekom drugom, tko je plaćen da reklamira nešto, nego sebi, svom ukusu, potrebama i željama. Svoje društvene mreže koristim gotovo isključivo da predstavim svoj rad, najavim novi projekt ili termine nekih svojih predstava", ispričala je tada.

U braku s glumcem Rankom Zidarićem dobila je kćer Saru na koju je izrazito ponosna.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Maja Šuput pokazala kako je Blooma kostimirala za Noć vještica, njegov outfit baš je hit: ''Trešnjica na vrh torte!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin +27 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene