otklonjene su neke sumnje

Objavljeni prvi rezultati toksikološkog nalaza Matthewa Perryja, evo što je zasad utvrđeno!

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 1 Matthew Perry u seriji Prijatelji Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry +15 Matthew Perry Galerija

Prvi rezultati toksikološkog nalaza Matthewa Perryja nisu otkrili točan uzrok njegove smrti i potrebna je dublja analiza.

Objavljeni su prvi rezultati toksikološkog nalaza koji su potvrdili da Matthew Perry nije preminuo od predoziranja fentanila ni metamfetamina, kao i da nema tragova tih ilegalnih supstanci u njegovom tijelu, piše TMZ.

Ovo je samo prvi nalaz, a dublja analiza trebala bi pokazati i jesu li u njegovoj krvi pronađeni tragovi nekakve druge ilegalne supstance ili smrtonosna doza nekog lijeka za koji je posjedovao liječnički recept. To bi moglo potrajati između 4 do 6 mjeseci, a tek kada svi nalazi budu obavljeni, mrtvozornik će moći utvrditi točan uzrok smrti glumca.

Perryjevu smrt istražuje i policijski odjel za pljačke i ubojstva, iako je izvor iz policije za CNN potvrdio da ne vjeruju kako se radi o kaznenom djelu.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dandanas vrlo popularna.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Molly Hurwitz - 6 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 5 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 3 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 2 +30 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 1 Celebrity Bivša zaručnica Matthewa Perryja oglasila se na društvenim mrežama: ''Ja sam znala i njegovu drugu stranu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene