bio je dobro raspoložen

Ovo su posljednje fotografije Matthewa Perryja, samo dan prije svoje tragične smrti snimljen je u društvu misteriozne brinete!

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry, Prijatelji Matthew Perry - 1 In Magazin: Matthew Perry - 7 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 1 Matthew Perry Matthew Perry +16 Matthew Perry Galerija

Matthew Perry je dan prije smrti snimljen na ručku u restoranu s nepoznatom damom.

Dan prije nego što je preminuo, glumac Matthew Perry snimljen je u restoranu u hotelu Bel-Air, gdje je bio na ručku s misterioznom brinetom.

Tamo su proveli više od sat vremena, te su zajedno napustili restoran, a glumac je djelovao dobro raspoloženo, kazali su očevici za TMZ.

Na fotografijama, koje možete pogledati u galeriji, Matthew i njegova pratnja uživaju u razgovoru uz hranu i piće, a čini se da nisu ni primijetili da ih netko snima.

Fotografije su nastale u petak poslijepodne, oko 14:30 po lokalnom vremenu. Nažalost, glumac je sljedećeg dana pronađen mrtva u jacuzzyju u svojem domu u Los Angelesu. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio, a točan uzrok njegove smrti nije poznat ni nakon obdukcije i čekaju se toksikološki nalazi.

Perryjeva iznenadna smrt u dobio od 54 godine rastužila je njegova kolege i obožavatelje diljem svijeta, čija je srca osvojio kao Chandler Bing u kultnoj seriji "Prijatelji".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tyler Christopher - 1 Tyler Christopher i Eva Longoria - 1 Tyler Christopher i Eva Longoria - 2 Tyler Christopher i Eva Longoria - 3 +5 Tyler Christopher i Eva Longoria - 4 Celebrity Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene