''Osjećam olakšanje...''

Bivša zaručnica Matthewa Perryja oglasila se na društvenim mrežama: ''Ja sam znala i njegovu drugu stranu...''

Molly Hurwitz i Matthew Perry - 4 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 4 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Molly Hurwitz - 6 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 5 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 3 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 2 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Molly Hurwitz Molly Hurwitz - 1 Molly Hurwitz - 2 Molly Hurwitz - 3 Molly Hurwitz - 4 +24 Molly Hurwitz - 5 Galerija

Bivša zaručnica Matthewa Perryja Molly Hurwitz oglasila se na Instagramu nakon šokantne smrti glumca, evo što je o njemu imala reći.

Bivša zaručnica Matthewa Perryja Molly Hurwitz oglasila se na Instagramu nakon njegove smrti.

Hurwitz je objavila na Instagramu fotografiju Perryjeve siluete i napisala:
''Svidjelo bi mu se koliko svijet sada priča o njegovom talentu. Bio je stvarno jako talentiran. napisala je. Kako se bližio ponovni susret ''Prijatelja'', zajedno smo gledali seriju. ''Je*ote, kako sam bio dobar! Jesi vidjela?''. Premotavali bismo i proučavali scene. Naše poštovanje humora je bilo nešto što nas je spajalo. To što sam bila s njime kada je ponovno otkrivao koliko je genijalan je bilo čarobno'', napisala je Molly.

''No, naravno da sam poznavala tog čovjeka i na puno drugačiji način. Iako sam ga voljela duboko koliko sam to mogla shvatiti, bio je kompliciran i uzrokovao je bol koju nikad nisam poznavala. Nitko u mom odraslom životu nije imao takav utjecao kao Matthew Lagnford Perry. I jako sam zahvalna na tome, za sve što sam naučila iz naše veze. Matty, osjećam olakšanje jer si napokon u miru'', zaključila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

O njihovoj vezi počelo se šuškati još 2018. godine, zaručili su se 2020., a zaruke raskinuli 2021. godine. Molly je bila njegova posljednja partnerica za koju se znalo, a tijekom svog života Matthew je ljubio brojne poznate dame, uključujući Juliju Roberts i Lizzy Caplan, ali nikada se nije skrasio.

''Matthew je oduvijek sanjao o savršenoj obitelji'', rekao je izvor blizak zvijezdi za Daily Mail. ''Želio je ženu i nekoliko djece. I rekao je da ne bi imao ništa protiv da se oženi ženom koja već ima djecu.''

No, ta želja nije mu se ostvarila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +24 Matthew Perry Zanimljivosti Širi se video sa snimanja jedne od najsmješnijih scena iz "Prijatelja", koji sada tjera suze na oči: "Nisam plakao do ovog trenutka"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene