"Hvala ti za ljubav i muziku"

Aleksandra Prijović otkrila što je to zaboravila napraviti na trećem koncertu: "Toliko je bilo dobro..."

Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Vanesa Pandzic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i MC Stojan Aleksandra Prijović Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 23 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 24 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 25 +19 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Galerija

Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj treći koncert u zagrebačkoj Areni pa se obratila publici putem društvenih mreža.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović putem svog Instagram profila otkrila je što nije uspjela napraviti na trećem koncertuu Areni Zagreb i zašto.

Ispod fotografije na kojoj sjedi s očima u suzama i zamišljeno gleda prema publici napisala je:

"Toliko je bilo dobro da sam zaboravila napraviti selfieje. Ali ova fotografija govori više od svake riječi. Volim vas".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

"Hvala ti za ljubav i muziku", "Zaslužila si", "Odličan koncert", "Predivno", "Gorilo je sve", pisali su pratitelji ispod objave. 

Inače, na ovom koncertu Aleksandra je zbog boli u nogama skinula štikle.

"Hvala vam za ovo ludilo! Ne mogu više stajati u štiklama, može li mi netko pomoći da ih izujem? Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate", rekla je sasvim iskreno Prija.

Podsjetimo, bio je ovo tek treći Extra koncert godine, ostaje vidjeti kakav nas spektakl očekuje na preostala dva.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 8 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 +25 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Lepa Brena potvrdila da će se pridružiti Aleksandri Prijović u Areni Zagreb, evo i kada: "Nadam se da se neću rasplakati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene