toliko toga dolazi

Adele ne prestaje s iznenađenjima, novom objavom je opet zaintrigirala fanove: "Uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti"

Adele Adele Simon Emmett 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Adele (33) objavila je dugo iščekivani četvrti studijski album "30" u studenom 2021., koji je zauzeo prvo mjesto britanskih ljestvica, a sada je ponovno zaintrigirala fanove.

Adele je zainteresirala obožavatelje najavljujući da "toliko toga dolazi" u 2022., uključujući glazbeni video za "Oh My God".

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Glazbenica (33) objavila je dugo iščekivani četvrti studijski album "30" u studenom 2021., koji je zauzeo prvo mjesto britanskih ljestvica.

Album je uključivao singlove "Easy On Me" i "Oh My God".

U objavi na Twitteru, Adele je napisala: "Odmorna i ponovno spremna! Osjećajući se spremnom za 2022., toliko toga dolazi, uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti."

Isječak od 15 sekundi prikazuje Adele kako stoji u mračnoj sobi, a iza nje je prstenasto svjetlo.

Na ekranu se također pojavljuju riječi "O, Bože, 12. siječnja 17,00 sati UK".

"Oh My God"  stigao je do prvih pet mjesta ljestvice u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama te prvih 10 u Kanadi, Australiji i Južnoj Africi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Adele je izvodila svoju novu glazbu u televizijskim emisijama s obje strane Atlantika, ali je dospjela na naslovnice kada se ponovno susrela s učiteljicom iz djetinjstva tijekom ITV koncerta u londonskom Palladiumu.

Na pitanje glumice Emme Thompson je li ju ikada netko inspirirao kad je bila mlađa, pjevačica je odgovorila imenom svoje učiteljice engleskog, gospođe McDonald, jer je bila "cool" i tako simpatična i neposredna.

Uslijedilo je iznenađenje kad se pred Adele pojavila učiteljica, koja joj se pridružila na pozornici i rekla joj: "Tako sam ponosna na tebe."

(Hina)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +0 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Rijetki znaju da je naša glumica starija od supruga, a oni uspješno prkose stereotipima već 16 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene