zaljubljeni kao prvog dana!

Rijetki znaju da je naša glumica starija od supruga, a oni uspješno prkose stereotipima već 16 godina

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +0 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Galerija

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović na Instagramu su obilježili 16. godišnjicu braka romantičnim fotografijama.

Naš glumački par Bojana Gregorić Vejzović (49) i Enes Vejzović (44) slave 16. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 3 objavila i video! Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: "Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je..."

Bojana je tim povodom na Instagramu objavila niz njihovih romantičnih fotografija na kojima se ljube, a uz njih je napisala: "Moj početak i kraj".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Divni ste", "Predivni", "Pa koliko ste lijepi", "Predivno zračite zajedno", "Jednostavno ljubav", neki su do komentara koje su dobili uz brojne čestitke za godišnjicu.

Enes i Bojana čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni i uspješno prkose stereotipima jer, osim što zajedno rade, ona je od njega starija pet godina. Supružnici zajedno imaju sina Raula i kći Zoe.

Enesa smo imali priliku gledati u popularnoj seriji Nove TV "Dar Mar", u kojoj je glumio načelnika Juru Brkljaču i čije je finale emitirano pred sam kraj prošle godine.

Glumac je u 2020. zaplivao i redateljskim vodama te je jednu od uloga u svojoj predstavi "Obavezan smjer" dodijelio i Bojani, a za DNEVNIK.HR je otkrio kako im je bilo raditi zajedno.

"Odlično jer taj rad nikada ne prestaje; dakle proba je završila, kolege glumci su otišli, a Bojana i ja dalje isprobavamo", kazao je kroz smijeh te je naglasio i kako pripadnost istom zanimanju vidi kao prednost u braku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene