''Nikad ne znate...''

Kraljevska obitelj ni na jedan put ne ide bez jedne jako važne stvari, a razlog njezina nošenja je vrlo logičan

Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 1 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 2 Kralj Charles - 1 Kraljica Elizabeta II. Princ Louis i kraljevska obitelj - 2 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 2 Kraljevska obitelj na ''Trooping The Color'' - 1 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Princ William i princeza Kate +17 Kate Middleton i princ William Galerija

Postoji nekoliko stvari bez kojih britanski kraljevski članovi nigdje ne mogu putovati, a razlog je vrlo logičan.

Britanski mediji raspisali su se o jednoj stvari bez koje kraljevska obitelj nigdje ne može putovati, a radi se o vrećicama s njihovom krvlju.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton Posebna lokacija William i Kate nakon godinu dana stigli na njima važno mjesto, njihov boravak tamo obilježit će i pomalo tužan dan

Ovo je javnosti otkrio Dickie Arbiter, bivši tajnik za tisak kraljice Elizabete II. i medijski menadžer kralja Charlesa III. i princeze Diane.

Arbiter, koji je radio za kraljevsku obitelj između 1988. i 2000., bio je u podcastu magazina Hello! te otkrio neke sitnice.

"Moraju biti sigurni da su zaštićeni u svakoj situaciji," rekao je Arbiter.

Prema Arbiteru, pokojna kraljica i njezin suprug, princ Philip, kao i Charles i Diana, putovali su s vrećicama dodatne krvi iz predostrožnosti, a vjeruje se da se ta praksa primjenjuje i danas.

"Nikad nema stvarnog jamstva da ćete dobiti pravu krvnu grupu na svom odredištu", rekao je Arbiter.

''Stoga je dakle, nose oni sami.''

Osim toga, standardno je i da na svako svoje putovanje članovi nose crnu odjeću u slučaju nečije iznenadne smrti.

"Kad sam sam pakirao svoj kofer, tamo bi bila crna kravata", rekao je Arbiter.

Takva situacija dogodila se kad je kraljica Elizabeta došla na tron nakon iznenadne smrti njenog oca dok je ona bila na odmoru s Charlesom, a kad se vraćala u Britaniju, iz aviona je izašla u crnoj odjeći. Međutim, to prije nije bila standarna praksa pa je sluškinja jedne dame morala trčati do nje s crnom haljinom po pisti kako bi se mogla presvući prije nego što je izašla iz aviona.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju The Backstreet Boys - 1 The Backstreet Boys - 4 The Backstreet Boys - 2 The Backstreet Boys - 3 +13 Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Nekad i sad Djevojke su nekad zbog njih padale u nesvijest, a evo kako izgledaju i što rade 30 godina kasnije!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene