Nema čega nema!

Prodaje se kičasto imanje slavnog mađioničarskog dvojca, pogledajte zdanje za koje kažu da je raskošno do vulgarnosti!

Siegfried & Roy - 7 Siegfried & Roy - 7 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Siegfried & Roy - 4 Imanje Siegfrieda & Roya - 6 Imanje Siegfrieda & Roya - 5 Imanje Siegfrieda & Roya - 4 Imanje Siegfrieda & Roya - 3 Imanje Siegfrieda & Roya - 2 Imanje Siegfrieda & Roya - 1 Siegfried & Roy - 9 Siegfried & Roy - 8 Siegfried & Roy - 6 +4 Siegfried & Roy - 5 Galerija

Siegfriedova i Royeva poznata ''Džungla palača'' u Las Vegasu, gdje su uzgajali i živjeli uz svoju kolekciju egzotičnih mačaka, sada je na tržištu za nevjerojatna tri milijuna dolara.

Poznati dvojac njemačko-američkih mađioničara i zabavljača Siegfried i Roy, najpoznatiji po svojim nastupima s bijelim lavovima i tigrovima, mnogi će pamtiti po sjajnim točkama, a onima koji su ih pratili poznata je i njihova vila u Las Vegasu.

Palača je pripadala dvojcu gotovo 40 godina prije nego što je navodno prodana za 1,87 milijuna dolara 2022., nakon smrti Siegfrieda Fischbachera 2021. u 81. godini od raka gušterače.

Roy Horn također je preminuo nekoliko mjeseci ranije od komplikacija povezanih s COVID-19 u dobi od 75 godina. Siegfried je preminuo u kući para, dok je Roy preminuo u bolnici.

A njihova vila sada je ponovno na tržištu za tri milijuna dolara. Raskošno prebivalište od 2667 četvornih metara smješteno je na 0,42 hektra zemlje i sadrži brojne nastambe za životinje, kao i rezervat za ptice.

Važno je napomenuti da u prodaju nisu uključene životinje, kao ni ekstravagantni namještaj koji ispunjava imanje.

Glavna kuća ima dva kreveta i četiri kupaonice, kao i vlastiti unutarnji jacuzzi i bazen. Tu su i tri kuće za goste, dva samostojeća studija, tri bazena i jacuzzi.

Siegfried i Roy uselili su se u prostrano imanje 1982. godine, otprilike 30 godina nakon što je izgrađeno. 

U njemu se nalaze razni kičasti dekori i replika Sikstinske kapele u blagovaonici. Tu su i srebrni tigar iz Indije od 5000 funti, neprocjenjivi perzijski sagovi, kristalni svijećnjaci, barokni rezbareni namještaj, sat koji je pripadao Napoleonu, zlatni svijećnjaci koji su bili dar Liberacea i mač optočen draguljima za koji se kaže da je pripadao Džingis-kanu.

Neke fotografije možete pogledati u našoj galeriji, a ostatak luksuznog imanja pogledajte OVDJE.

Palača je jednom opisana kao raskošna do vulgarnosti.

''Imamo kuće sa svake strane, jednu za Roya i jednu za mene. Oni su kao dvije ruke, omotane okolo, a mi se susrećemo u sredini'', rekao je Siegfried jednom za Las Vegas Weekly o njegovu i Royevu životu u palači.

Omiljeni tigrovi dvojca rođenog u Njemačkoj imali su gotovo slobodnu vlast nad imanjem, a Roy je dopustio mačkama da spavaju u njegovom krevetu i plivao s njima.

Prema TMZ-u, nekretnina je za prodaju navedena tek ovaj tjedan i već ima potencijalnog kupca.

Inače, Siegfried i Roy udružili su svoje talente nakon susreta na kruzeru 1957. i postali najuspješniji izvođači u povijesti Las Vegasa nadmašivši Elvisa i Franka Sinatru.

Siegfried je izvodio mađioničarske trikove dok je Roy, koji je imao nadnaravnu vezu sa životinjama, postao njegov pomoćnik i na kraju je predložio da nadograde rutinu zeca iz šešira sa živim gepardom.
Usavršili su se nastupajući u klubovima diljem Europe prije nego što su jedne večeri uhvatili veliku pauzu u Parizu, kada ih je producent iz publike pozvao da nastupe u Las Vegasu. Tamo su osvojili publiku, a ostalo je povijest.

Tijekom svoje legendarne karijere duge pet desetljeća Siegfried i Roy izveli su oko 30.000 nastupa pred više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nana Nadarević Aša Nadarević Obitelj Mustafe Nadarevića - 2 Obitelj Mustafe Nadarevića - 1 +20 Mustafa i Nana Nadarević Celebrity Djeca Mustafe Nadarevića nisu skrivala tugu na događaju u čast pokojnom ocu, a posebno emotivna bila je njegova mezimica Nana

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +23 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene