Zbog toga i ima nadimak

Princeza Charlotte avanturistički je duh naslijedila od svojih roditelja, a evo što posebno voli raditi!

Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte - 3 Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte +21 Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex Galerija

Drugo dijete princa i princeze od Walesa princeza Charlotte navodno je aktivno dijete koje se voli igrati vani, a evo što posebno voli raditi.

Princeza Charlotte, jedina kći Kate Middleton i princa Williama navodno je vrlo aktivno dijete koje voli provoditi vrijeme vani.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Bliski izvor za britanske je medije otkrio da se Charlotte posebno voli penjati po drvećima, a Kate Middleton ranije je otkrila da su ona i njezina braća veliki obožavatelji ragbija.

''Charlotte se voli penjati po drveću i velika je avanturistica'', potvrdila je kraljevska autorica Katie Nicholl za Entertainment Tonight.

Charlotte i njezina braća George i Louis vole se igrati i na trampolinu, a Kate im se s vremena na vrijeme pridruži.

Njihovu nestašnost teško je ne zamijetiti jer svi u obitelji vole avanture i dobru zabavu, a čini se da su George, Charlotte i Louis to naslijedili od svojih roditelja koji na svakom svom putovanju vole isprobati i okušati se u nečemu novom.

Charlotte je nedavno dobila i zanimljiv nadimak od svojih prijatelja u vrtiću.

Kraljevska autorica Katie Nicholl rekla je da je Charlotte najnoviji nadimak dobila u vrtiću Willcocks, a stručnjakinja vjeruje da bi je mogao pratiti i kad bude starija i još više pokazivala svoju vatrenu osobnost.

"Navodno je zaslužila taj nadimak jer je očito princeza, ali se ponekad ponaša poput pravog dječaka. Prilićno je poznata po svojoj borbenoj osobnosti", izjavila je Katie za Entertainment Tonight.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 +28 Severina Vučković - 3 Celebrity Kakvo tijelo Seve ima! Maldivima paradira u mini bikiniju, ljudi se pitaju stari li ona uopće

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene