Nije si mogla pomoći!

Princeza Charlotte nije mogla suzdržati smijeh na božićnoj misi, jedna priča njoj je bila baš urnebesna!

Princeza Charlotte Princeza Charlotte Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte - 3 Princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princ George, princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte, princ George +19 Princeza Charlotte, princ George Galerija

Princeza Charlotte nije mogla suzdržati smijeh na božićnoj misi, a svemu je bila kriva jedna priča o mački i božićnim ukrasima.

Malena britanska princeza Charlotte postala je hit nakon što nije mogla suzdržati smijeh tijekom božićne mise i to dok je dekan Westminstera pričao kako se njegova mačka zaglavila u šljokicama i božićnim ukrasima.

Pogledaj i ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Ovo se dugo čekalo! Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

Sedmogodišnja Charlotte sjedila je u prvom redu Westminsterske opatije sa svojom majkom Kate Middleton, ocem princom Williamom i starijim bratom, princom Georgeom, a činilo se da uživa pjevajući božićne pjesme i slušajući božićnu propovijed. No u jednom trenutku, točnije kada je svećenik David Hoyle pričao priču o tome kako se njegova mačka svake godine zapetlja u šljokice, Charlotte se počela hihotati i izmijenjivati poglede s Kate i Georgeom kako bi im pokazala koliko ju je to zabavilo.

"Božić dolazi s tradicijama i većina nas voli da stvari ostanu iste. Dakle, dobro nam poznati ukrasi vade se iz kutija, a moja mačka uvijek sjedi u šljokicama", bila je rečenica koja je nasmijala malenu princezu.

Dok je svećenik nastavio pričati, Charlotte se drsko nasmiješila, otkrivši da zapravo tu anegdotu smatra urnebesnom. Princeza je ukrala šou i na drugim događanjima povodom ovogodišnjih blagdana, pa je tako svojom pojavom ukrala srca obožavatelje kraljevske obitelji reakcijom tijekom odavanja počasti pokojnoj kraljici Elizabeti, odnosno njezinoj prabaki.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - Bloom +17 Maja Šuput Celebrity Šuput pokazala što joj je slatki Bloom priredio na božićno jutro, nije ga spriječio ni njezin vrisak: "Stani, stani!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore +21 Demi Moore - 11 Celebrity Teško je povjerovati da je nedavno proslavila 60. rođendan, a sada će postati i baka: "Presretna sam, jedva čekam!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene