Wow!

Poznato je impresivno nasljedstvo koje će uskoro dopasti princezi Charlotte, a jedna stvar posebno se ističe u ovoj neprocjenjivoj kolekciji!

Princeza Charlotte Princeza Charlotte Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana s tijarom Spencer Princeza Charlotte Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princ George, princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George +23 Kate Middleton i princeza Charlotte Galerija

Princeza Charlotte naslijedit će vrlo vrijedne komade nakita, a jedan je posebno upečatljiv i povijesno značajan.

Britanska kraljevska obitelj može se pohvaliti gotovo neprocjenjivim povijesnim naslijeđem koje se već generacijama prenosi, a sada je otkriveno što će malena princeza Charlotte, kao jedina kći princa Williama i princeze Kate, jednog dana naslijediti.

Pogledaj i ovo Princ Louis Baš je morao to napraviti! Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Sedmogodišnja princeza Charlotte tako će jednog dana imati pristup nekim izuzetnim komadima koji su nekad bili u vlasništvu njezine prabake, pokojne kraljice Elizabete. Prema pisanju magazina Hello, u njezinu će se vlasništvu naći komad nakita, što će bez sumnje puno značiti njezinu ocu, princu Williamu.

Naime, Charlotte bi trebala dobiti legendarnu tijaru Spencer, koja je pripadala njezinoj pokojnoj baki, princezi Diani. Ona ju je nosila na vjenčanju s kraljem Charlesom 1981. godine, a karakteriziraju je dijamanti različitih oblika koji su se savršeno uklopili u zlato od kojeg je napravljena.

Tijaru je inače naslijedio Dianin otac John Spencer sredinom sedamdesetih i do danas je ostala u njihovoj obitelji. Javnost ju je imala priliku vidjeti u Londonu prošle godine, a potvrđeno je da će je naslijediti Charlotte.

Opis stavljen uz tijaru djelomično je glasio: "Sredinom 1970-ih John Spencer, Osmi Earl Spencer, naslijedio je tijaru. Kasnije su je nosile sve tri njegove kćeri na svojem vjenčanju: Lady Jane 1978.; Lady Sarah 1980. i konačno, Lady Diana sljedeće godine, 1981. Tijaru je nedavno nosila Celia McCorquodale, nećakinja grofa Spencera Charlesa, na svojem vjenčanju u proljeće 2018. godine. Tijaru Spencer sada će naslijediti princeza Charlotte", stoji u najnovijem službenom opisu tijare.

Charlotte će se uskoro ponovno naći u centru pozornostii to nakon što će se, zajedno uz svoja dva brata Georgea i Louisa, pojaviti na krunidbi njihova djeda kralja Charlesa 6. svibnja u Westminsterskoj opatiji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko i Marina Mamić - 3 Celebrity Zdravko Mamić snimljen u Sarajevu u društvu mlade Hercegovke, uhvaćeni su u hotelu, a šuška se da su već napravili veliki korak!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković, Luka Racić Zoran Zarubica, Luka Racić, Buč Kesidi Buč Kesidi i Nika Turković Nika Turković - 1 +22 Nika Turković - 3 Celebrity Naša pjevačica ne odvaja se od kolege iz Srbije za kojeg se šuška da joj je dečko, fotografi su ih sada ulovili u izlasku u Beogradu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene