Privukla je pažnju

Nikome nije promaknuo važan trenutak za princezu Charlotte, evo što je prvi put napravila na prabakinom sprovodu!

Princeza Charlotte Princeza Charlotte Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Princ George i princeza Charlotte Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Princeza Charlotte +11 Princ William i princeza Charlotte Galerija

Princeza Charlotte na posljednjem ispraćaju prabake kraljice Elizabete II. prvi put je u javnosti nosila jedan detalj.

Princeza Charlotte, sedmogodišnja kći princa Williama i Kate Middleton, imala je poseban trenutak na posljednjem ispraćaju prabake kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Princeza Eugenie objasnila je i zašto Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

Charlotte i njezin brat, devetogodišnji princ George, u Westminstersku opatiju stigli su automobilom sa svojom majkom Kate te bakom, kraljicom Camillom, te su kao najmlađi članovi kraljevske obitelji koji su ikad sudjelovali u ovakvoj prilici privukli veliku pažnju.

Tako nikome nije mogla promaknuti ni činjenica da je princezi Charlotte ovo prvi put da u javnosti nosi formalni šešir. Crni šešir širokog oboda bio je ukrašen i suptilnom mašnicom sa stražnje strane, a i ostatak outfita malene princeza bio je crne boje.

Kate i William zajednički su donijeli odluku da će Charlotte i George prisustvovati sprovodu, a njihov najmlađi sin princ Louis neće, jer ima samo četiri godine.

I Kate je svojim stajlingom za sprovod privukla pažnju javnosti jer je nosila nakit iz privatne kolekcije pokojne kraljice Elizabete II. kojim joj odala počast na dostojanstven način, kako i priliči novoimenovanoj princezi od Walesa.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili i Jasminka Beroš - 8 +4 Vili i Jasminka Beroš - 4 Celebrity Vili Beroš u rijetkom izlasku sa suprugom, ona je u elegantnom izdanju istaknula noge, a preskočila je jedan detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene