Imaju i favorita!

Poslije prve večeri Beovizije izabrano osam pjesama koje idu u finale, evo tko bi mogao predstavljati Srbiju na Eurosongu!

Beovizija - 1 Beovizija - 1 Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beovizija - 1 Beovizija - 2 Princ - 5 Princ - 4 Princ - 3 Princ - 2 Princ - 1 Chegi i Braća Bluz Bend - 3 Chegi i Braća Bluz Bend - 2 Chegi i Braća Bluz Bend - 1 +19 Boris Subotić - 5 Galerija

Održana je prva polufinalna večer Beovizije, evo kojih je osam izvođača prošlo u finale za pjesmu Eurovizije.

U Srbiji je u srijedu održana prva polufinalna večer Beovizije, srpskog izbora za pjesmu Eurovizije, a evo kojih je osam država prošlo u finale u kojem će se natjecati da predstavljaju susjednu državu u Liverpoolu.

Pogledaj i ovo Luke Black odao počast žrtvama Srpskog predstavnika na Eurosongu potresle tragične vijesti: "Nezamislivo je da pjevam dok roditelji oplakuju svoju djecu"

Od 16 kandidata koji su nastupili prvu večer, dalje su prošli: Stefan Shy – ''Od jastuka do jastuka'', Princ od Vranje – ''Cvet sa Istoka'', Chegi i Braća Bluz Bend – ''Svadba ili kavga'', Boris Subotić – ''Nedostupan'', Luke Black – ''Samo mi se spava'', Filip Baloš – ''Novi plan, drugi san'', Nađa – ''Moj prvi ožiljak na duši'' i Empathy Soul Project – ''Indigo''.

Luke Black zasad je i favorit za pobjedu ovogodišnje Beovizije, a osim njega jučer su na kladionicama dobro stajali i Princ, Zejna, grupa Hurricane i Savo Perović.

Savo Perović u finale nije prošao, a sve zanima kako će se u drugoj polufinalnoj večeri plasirati ostali favoriti, Zejna i grupa Hurricane.

Osim osam odabranih, u prvoj polufinalnoj večeri nastupali i Mattia Zanatta i Angela Kassini s pjesmom ''Novi svet'', Adem Mehmedović i pjesma ''Osmeh'', Tijana Dapčević koja je izvela pjesmu ''Mamim'', Filip Žmaher s pjesmom ''Čujemo se sutra'', Angellina i njezina pjesma ''Lanac'', Bend Hercenšlus s pjesmom ''Vremenska zona'' te Igor Stanojević s pjesmom ''Iza duge''.

Prvu polufinalnu večer vodili su glumac Milan Marić i voditeljica Dragana Koserjina, a na pozornici je nastupila i prošlogodišnja pobjednica Konstrakta sa svojom pjesmom ''In corpore sano'', s kojom se plasirala u finale Eurovizije.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember +2 Vlado Kalember Celebrity Vlado Kalember otkrio zanimljiv detalj o razvodu od Ane Rucner: ''Zbog toga me sutkinja pitala je li to neka showbizz fora''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 +23 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Celebrity Isklesano tijelo zgodnog glazbenika palo u drugi plan pored čudnog kupaćeg koji je nosila njegova slavna supruga

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene