Nesretni Ben!

Ben Affleck dao urnebesno objašnjenje svog tužnog izraza lica na događanjima pa otkrio smetaju li mu šale na njegov račun

Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 3 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 5 Ben Affleck - 7 Ben Affleck - 6 Ben Affleck - 4 Ben Affleck Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 2 +22 Ben Affleck - 1 Galerija

Uzrujano lice Bena Afflecka pokrenulo je tisuću memeova, ali prema glumčevim riječima, on samo ima - nesretno lice koje se odmara.

Glumac Ben Affleck konačno je komentirao svoj česti izraz lica koji ostavlja dojam kao da je uijek uzrujan ili da mu je dosadno, a u epizodi "Jimmy Kimmel Live" kako bi promovirao svoj novi film "Air", redatelj i glumac govorio je o tome kako je to uobičajena zabluda da ne uživa na događajima.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Affleck je postao viralan u veljači kada je prisustvovao ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy zajedno s Jennifer Lopez, a kamera ga je nekoliko puta uhvatila kako izgleda kao da bi radije bio bilo gdje drugdje s tužnim izrazom lica.

Međutim, Kimmel je iznio još jedan primjer u kojem je lice 50-godišnje zvijezde došla do izražaja, dokazujući da Affleck ne djeluje samo u javnosti nezainteresirano.

"Činilo se da nisi baš toliko oduševljen zabavom kao svi ostali", rekao je Kimmel o Affleckovoj i Lopezovoj blagdanskoj zabavi u prosincu 2022.

Affleck je zabacio glavu unatrag smijući se prije nego što je odgovorio: "Vidite, to je uobičajena pogrešna predodžba o meni."

Kimmel je sugerirao da bi Affleck trebao pokazati svoje lice kada se dobro zabavlja.
A onda je glumac dao ovakvo objašnjenje.

"Imam vrlo nesretno lice koje se odmara", branio se Affleck.

Da bi dokazao svoju tvrdnju, oskarovac je pokazao publici kako izgledaju njegova zadovoljna i zabavljena faca.

''Takvim me Bog stvorio'', nastavio je smijući se.

"Ne moraš me kazniti zbog toga."

Affleck je svjestan da je postao pozadina za razne memove, ali to mu ne smeta.

A njegovo gostovanje možete vidjeti OVDJE.

"Ben Affleck radije bi bio bilo gdje drugdje nego u prvom redu na dodjeli Grammyja 2023.", "Koliko god loš dan imao, obećavam ti da nisi tako jadan kao Ben Affleck na dodjeli Grammyja trenutačno'', pisali su prije korisnici Twittera.

''Čovjek pogledom traži vrata za izlaz!'', ''Pomozite čovjeku!'' glasili su tad smiješni komentari o njemu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston ispred svog doma (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 3 Zanimljivosti Jennifer Aniston pokazala luksuzni dom, s imanja vrijednog 21 milijun dolara pruža se spektakularan pogled na grad i ocean!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene