Godine prolaze!

Gledali smo ga u hit-seriji 90-ih, nakon dugo vremena pojavio se u javnosti i mnogi ga nisu prepoznali, pogađate o kome je riječ?

James Marsters James Marsters Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 8 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 5 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 4 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 2 James Marsters - 3 James Marsters - 7 James Marsters - 4 James Marsters - 1 James Marsters - 2 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 3 +17 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 6 Galerija

Evo kako poznati plavušan iz serije ''Buffy, ubojica vampira'' James Marsters izgleda danas.

Jedna od najpoznatijih zvijezda pop-kulture u SAD-u izgledala je gotovo neprepoznatljivo na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Glumci serije ''Buffy, ubojica vampira'' - 1 neki su krenuli krivim putem Prošlo je 25 godina otkad je prvi put prikazana "Buffy, ubojica vampira", gdje je glumačka ekipa koja je tada zaludjela svijet?

Glumac James Marsters stigao je na premijeru novog filma svoje bivše kolegice Sarah Michelle Gellar i zajedno su pozirali na crvenom tepihu.

60-godišnjak je najpoznatiji po ulozi vampira Spikea u omiljenoj seriji iz 90-ih ''Buffy, ubojica vampira'', a godinama kasnije glumac izgleda neprepoznatljivo.

James i Sarah u seriji su glumili ljubavni par, a u našoj galeriji možete pogledati kako izgledaju skoro tri desetljeća od serije.

Otkako je glumio u seriji, James se pojavio i u serijama ''Doctor Who'', ''Torchwood'', ''Hawaii Five-O'' i drugima.

A evo i kako je tekao njegov privatni život. Godine 2021. James se razveo od svoje supruge Patricije Rahman nakon 10 godina braka.

Par nije imao djecu, a zaručili su se Trieru u Njemačkoj u svibnju 2010., gdje je ona studirala modu.

Priča se da se bivši par upoznao tijekom koncerta u Amsterdamu nekoliko godina ranije, a vjenčali su se u Los Angelesu u siječnju 2011. godine.

James je jednom za magazin People 2006. o njihovu susretu rekao: ''Upoznao sam je iza pozornice i dobio njezin broj telefona, ali onda je ekipa očistila moje traperice i bacila papirić. Dao sam joj svoj broj, ali je pogriješila jednu znamenku. Trebalo joj je šest mjeseci da nazove sve različite kombinacije.''

Marsters je prethodno bio u braku s Liane Davidson i imaju sina Sullivana. 1997. godine i oni su okončali svoj brak.

Šest godina kasnije posvojio je nećakinju, koja je danas doktorandica matematike, ali zvijezda rijetko govori o njoj zbog nezainteresiranosti za slavu i šoubiznis.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari pokazala transformaciju stražnjice u šest mjeseci kao rezultat svakodnevnog boravka u teretani, evo kakav je ishod!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 +4 Dario Zurovec Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje u ulozi u kakvoj ga sigurno niste očekivali vidjeti, tražio je čak i ženino dopuštenje, a evo kako je ona reagirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene