Sjajno izgleda!

Nekoć je bila poznata ubojica vampira, a nakon više od dva desetljeća omiljena plavuša gotovo se ništa nije promijenila!

Sarah Michelle Gellar - 4 Sarah Michelle Gellar - 4 Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Gellar - 7 Sarah Michelle Gellar - 5 Sarah Michelle Gellar - 2 Sarah Michelle Gellar - 3 Sarah Michelle Gellar - 6 Sarah Michelle Gellar - 1 +0 Sarah Michelle Gellar - 4 Galerija

Sarah Michelle Gellar pamtimo kao vampiricu iz serije ''Buffy, ubojica vampira'', a iako je prošlo 25 godina, glumica je i dalje mladolikog izgleda.

Sarah Michelle Gellar upoznali smo kao vampiricu u seriji ''Buffy, ubojica vampira'', a od ovog hita koji je tada bio omiljena zanimacija tinejdžerima diljem svijeta prošlo je 25 godina.

Pogledaj i ovo Sarah Michelle Gellar ne mijenja se! Zvijezda kultne serije iz 90-ih novim fotografijama sve je ostavila u čudu: "Buffy još ubija!"

Ipak, iako je tada bila vrlo mlada, Sarah danas ima 45, ali i dalje je mladolikog izgleda.

Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju u crnom topu koji je stisnuo njeno poprsje, a svojom vitkom figurom sve je ostavila bez daha.

U opisu fotografije Sarah se našalila na svoju visinu, ali pratitelji su se u komentarima složili u jednom, a to je da glumica izgleda predivno.

''Prva novogodišnja odluka 2023. - Nosim samo hlače u kojima izgledam puno viša nego što jesam. (Očekujte da me puno puta vidite u ovome)'', napisala je u opisu.

''Pa ti izgledaš predivno i visoko i vitko'', ''Stil 90-ih, sviđa mi se'', ''Ma fućkaš hlače, ti izgledaš sjajno'', ''Koliko si predivna'', samo su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Ova glumica u braku je s Freddiejem Prinzeom Juniorom, a upoznali su se kao glumačke kolege za film ''Znam što si radila prošlog ljeta'' davne 1997. godine. Nakon 20 godina braka i dalje su sretni i zaljubljeni te imaju dvoje djece, kći Charlotte i sina Rockyja Jamesa.

Iako se nije školovala za glumicu, Sarah je bila prirodno talentirana za glumu. Svoju glumačku karijeru započela je već sa 6 godina. Igrom slučaja, agent ju je pronašao u jednom njujorškom restoranu te je uskoro dobila ulogu u filmu ''An Invasion of Privacy''. Sarah je nakon ove uloge počela neprestano dobivati razne filmske i serijske ponude, a najpoznatija je ostala po ulozi Buffy.

Osim glume i produkcije, Sarah voli kuhati pa je tako imala i svoju kulinarsku emisiju, a izdala je i kuharicu. Čini se kako je jedna od mnogih koja je u svom životu spojila ugodno s korisnim – hobi i posao.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll novom seksi fotkom nastavlja skupljati pratitelje pa poručila: "Bog je blagoslovio ovaj vrući nered"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene