Godine su samo broj!

Pamtimo ju kao ubojicu vampira, a i nakon 25 godina izgleda isto kao i u danima najveće slave!

Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon i ekipa serije \ Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon i ekipa serije \ Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) +0 Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Galerija

Sjećate li se mlađahne Buffy iz poznate serije devedesetih godina? Evo kako glumica Sarah Michelle Gellar koja ju je utjelovila izgleda nakon skoro tri desetljeća!

''Buffy, ubojica vampira'' popularna je nadnaravna serija s kraja prošlog stoljeća snimljena po istoimenom filmu iz 1992. godine.

Pogledaj i ovo Sarah Michelle Gellar - 4 Sjajno izgleda! Nekoć je bila poznata ubojica vampira, a nakon više od dva desetljeća omiljena plavuša gotovo se ništa nije promijenila!

Radnja serije prati mladu ženu predodređenu da ubija vampire, demone i druga paklena stvorenja. Ona se nosi sa svojim životom boreći se protiv zla, uz pomoć svojih prijatelja koji se u šali nazivaju ''The Scooby Gang''. Kroz nastavke serije likovi pokušavaju spriječiti zlo svijeta, pohađaju srednju školu i fakultet te se nose s problemima koji zahvaćaju svaku mladu osobu u odrastanju.

Sarah Michelle Gellar glavna je glumica ove serije, a njezina glumačka karijera započinje zanimljivom pričom.

Iako se nije školovala za glumicu, Sarah je bila prirodno talentirana za glumu. Svoju glumačku karijeru započela je već sa 6 godina. Igrom slučaja, agent ju je pronašao u jednom njujorškom restoranu te je uskoro dobila ulogu u filmu ''An Invasion of Privacy''. Sarah je nakon ove uloge počela neprestano dobivati razne filmske i serijske ponude, a najpoznatija je ostala po ulozi Buffy.

Ova 44-godišnja glumica u braku je s Freddiejem Prinzeom Juniorom, a upoznali su se kao glumačke kolege za film ''Znam što si radila prošlog ljeta'' davne 1997. godine. Nakon 20 godina braka i dalje su sretni i zaljubljeni te imaju dvoje djece, kći Charlotte i sina Rockyja Jamesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Sarah je bila poznata po bujnoj smeđoj kosi prije no što je postala plava za ulogu Buffy. Specifičnim stilom u seriji i prirodnom ljepotom bila je uzor mnogim mladim djevojkama i simpatija mladićima.

Serija je prikazivala i obrađivala razne kontroverzne teme i odnose što je devedesetih godina bilo nešto novo i apstraktno. Upravo zbog takve uloge, Sarah je uvodila nove trendove i kršila pravila.

2020. godine, Sarah je svoje pratitelje na Instagramu oduševila objavom fotografije u popularnom outfitu iz serije koji je nosila prije 25 godina, a u opis je stavila i svoju poznatu rečenicu iz filma ''I say we party''. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

I nakon toliko godina, Sarah i dalje izgleda sjajno te je zadržala plavu boju kose po svojoj najboljoj ulozi Buffy.

Osim glume i produkcije, Sarah voli kuhati pa je tako imala i svoju kulinarsku emisiju, a izdala je i kuharicu. Čini se kako je jedna od mnogih koja je u svom životu spojila ugodno s korisnim – hobi i posao.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene