Padale su razne optužbe

Turski miljenik žena stao pred oltar samo dvije godine nakon što je umalo završio u zatvoru zbog bivše supruge

Özcan Deniz i Samar Dagdar Özcan Deniz i Samar Dagdar Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Özcan Deniz i Samar Dagdar - 8 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 11 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 10 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 1 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 2 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 3 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 4 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 5 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 6 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 7 +20 Özcan Deniz i Samar Dagdar - 9 Galerija

Turski miljenik žena Özcan Deniz vjenčao se s 23 godine mlađom ljepoticom nakon bračnog kraha zbog nasilja u obitelji.

Turski glumac Özcan Deniz oženio se s 23 godine mlađom modnom dizajnericom Samar Dagdar. Svoju vezu započeli su početkom 2021. godine, a vjenčali su se krajem siječnja. Kako govore izvori, trenutačno uživaju na medenom mjesecu u Dubaiju.

Pogledaj i ovo Berkay Hardal (Foto: Instagram) Otišao drugim putem Nesuđeni nogometaš danas je jedan od muškaraca za kojim uzdišu brojne Hrvatice

''Biram tebe i izabrat ću te ponovo i ponovo, bez pauze, bez sumnje, u trenu. Nastavit ću te birati u stotinu života i stotinu svjetova i bilo kojoj verziji stvarnosti bih te našla kao svog supruga'', napisala je Samar uz jednu od fotografija s vjenčanja.

Samar je 27-godišnja modna dizajnerica iz Irana, a Deniz 53-godišnji turski glumac i miljenik žena, kojeg mnogi pamte po ulozi Faruka u seriji ''Istanbulska nevjesta'', koja se emitirala na Novoj TV.

Ova vijest šokirala je mnoge jer je glumac prije samo dvije godine bio optužen za obiteljsko nasilje nakon rastave s 20 godina mlađom bivšom Feyzom Denis, s kojom je dobio dijete, sina Kuzeyja. Oni su svoju vezu započeli 2018. godine, a razveli su se samo godinu dana poslije te su dugo vodili bitku oko skrbništva nad sinom Kuzeyem.

"Svog sina viđam četiri puta mjesečno. To nije dovoljno ni meni ni sinu. Nisam se čuo s njim već deset dana. Danas mu je rođendan, a ja ga ne mogu ni vidjeti ni čuti. Zahtijevam da sud pripiše meni apsolutno skrbništvo nad njim. Uništava mi život, ne mogu više ovako", rekao je glumac tužitelju, prenijeli su turski mediji.

Naposljetku, sud je dao skrbništvo majci, no povećan je broj dana koje glumac može provesti sa sinom. 2021. godine glumcu je čak prijetio i zatvor nakon Feyzinih optužbi da ju je glumac nekoliko puta istukao, a prvi put se to dogodilo prije pet godina u njihovoj kući u četvrti Sarıyer. Otkrila je da se treći nasilni incident dogodio dok su bili u Njemačkoj. Na sudu su, kako pišu turski mediji, svjedočili dadilja sina bivših supružnika, obiteljski prijatelj i Feyzina sestra.

Ozcan je rekao kako su optužbe njegove bivše supruge neistinite i da ih ne prihvaća. Manekenka je kao dokaze priložila nalaze iz bolnice iz lipnja 2019. na kojima piše da je bila lakše ozlijeđena. Međutim, tada je uslijedio obrat. Isplivale su snimke gdje Feyza udara Deniza i kida mu odjeću ispred kuće. Sud je na kraju dao skrbništvo majci Feyzi, no u zadnjem ročištu povećao je broj dana koje glumac može provesti sa sinom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +23 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Björn Andrésen - 6 Björn Andrésen - 5 Björn Andrésen - 7 Björn Andrésen - 1 +4 Björn Andrésen i Luchino Visconti Nekad i sad Slovio je kao najljepši dječak na svijetu, učinili su ga svjetskom ikonom, a život su mu obilježile tragedije od kojih se ni danas nije oporavio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene