Veliki glumac i zavodnik

Razgovarali smo s miljenikom žena koji je počeo od nule, a danas ga uspoređuju s Clooneyjem

Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ozcan Deniz, glumac turske serije Istanbulska navjesta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ozcan Deniz, glumac turske serije Istanbulska navjesta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ozcan Deniz, glumac turske serije Istanbulska navjesta (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Istanbulska nevjesta Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Özcan Deniz (FOTO: PR) Ivana Nanut, Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (FOTO: PR) +0 Özcan Deniz (Foto: Instagram) Galerija

Ekipa IN Magazina razgovarala je s glavnim glumcem iz serije "Istanbulska nevjesta" Özcanom Denizom.

Spojila ih je sudbina. Sureja i Faruk na prvi su se pogled zaljubili jedno u drugo. Jedina osoba koja ih je pokušala razdvojiti jest Farukova majka. Radnja je to uzbudljive serije "Istanbulska nevjesta" snimljene prema istinitom događaju, čije nove nastavke ne propustite pogledati na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Salih Bademci (Foto: Instagram) Ljubavne zavrzlame Zvijezda serije ''Istanbulska nevjesta'' otkriva: ''Kako mi je vlastita supruga postala ljubavnica''

Glavni glumac Özcan Deniz, kojeg gledamo u ulozi Faruka, otkrio je ima li sličnosti između njega i njegova lika u stvarnom životu.

"Lik koji glumim u seriji muževan je i jak. Faruk čini najtežu stvar na svijetu. Trudi se održati odnos svoje supruge i majke", objašnjava glumac .

"Istanbulska serija" jedna je od najpopularnijih serija u Turskoj, ali i u Hrvatskoj. Sukobi s majkama česti su i u stvarnom životu. A baš kao i u seriji, sinovi ulažu mnogo truda kako bi održali odnos žene i majke ili među obiteljima.

"Farukov je pogled na svijet u odnosu na moj, kako da kažem, tvrđi. Ja nisam toliko tvrd. Katkad se mogu prilagoditi promjenama. Možda ne bih dugo mogao podnositi intrige u konaku. Nakon nekog vremena bilo bi mi dosta", objasnio je Özcan.

Özcan je već s devet godina počeo zarađivati od glazbe, a dosad je objavio čak 11 albuma. Otkad se pojavio na sceni, ovaj 45-godišnji glumac i redatelj slovi kao jedan od najzgodnijih glumaca u svojoj zemlji, a često ga uspoređuju i s holivudskim oskarovcem Georgeom Clooneyjem.

"Mene ne oduševljeva kad me uspoređuju s Clooneyjem ili nekim drugim. No gledatelji su takvi, katkad uspoređuju. Hvala im, volim Georgea. Nema problema", priznaje.

Ovaj turski slavuj kaže kako ne postoji mjesto u Turskoj gdje nije održao koncert. Özcan je na glasu kao iskrena i draga osoba, puna samopuzdanja, koja poznaje disciplinu te obožava učenje i rad na sebi kao umjetniku.

"Pogreške koje činim govore mi kako trebam raditi sljedeći posao. Zato su mi one najveća potpora i najveći savjetnik", objašnjava.

Ovaj miljenik žena počeo je od nule. Danas je jedan od najbolje plaćenih glumaca u Turskoj. Iako kaže kako je slava posvuda u svijetu ista, u Turskoj je to još uvijek malo teže.

"Dok bježite ili se borite protiv slave, život vam nije ugodan. No kad je prihvatite i pretvorite u način života, problem nestaje. Ja to činim već dvadeset godina. Pomirio sam se sa slavom, prihvatio je kao stil života i na tome sam zasnovao svoj život", izjavio je.

Özcanu cvjetaju ruže na poslovnom planu, ali i u ljubavi. Jedan od najvećih zavodnika u Turskoj sretno je zaljubljen u 20 godina mlađu Feyzu Aktan, s kojom je dobio i dijete.

Ne propustite pogledati nove nastavke ove popularne turske serije na Novoj TV.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene