u gadnim problemima!

Turskom ljepotanu prijeti zatvorska kazna nakon brzog kraha braka s ljubomornom manekenkom

Özcan Deniz (Foto: Instagram) Özcan Deniz (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Özcan Deniz (Foto: Instagram) Özcan Deniz, Feyza Aktan (FOTO: Instagram) Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (Foto: Instagram) +0 Ozcan Deniz (Foto: Instagram) Galerija

Feyza Aktan tvrdi da ju je bivši muž, poznati turski glumac Ozcan Deniz, fizički zlostavljao te tužiteljstvo zahtijeva za njega minimalnu kaznu od šest mjeseci zatvora.

Zvijezda serija "Istanbulska nevjesta" i "Sudbina" Ozcan Deniz (48) mogao bi završiti u zatvoru zbog nasilja nad 20 godina mlađom, bivšom suprugom Feyzom Aktan. 

Pogledaj i ovo Afra Saraçoğlu talentirana ljepotica Tko je zapravo zvijezda serije ''Zlatni kavez''? Jedna je od najtraženijih u svojoj industriji, a iza sebe ima vezu s 25 godina starijim kolegom!

Kako izvještavaju turski mediji, istraga o slučaju je završena i tužiteljstvo je podnijelo tužbu protiv Ozcana u kojoj zahtijeva zatvorsku kaznu u rasponu od minimalno šest mjeseci do maksimalno godinu i pol za ozljeđivanje manekenke. 

Feyza je ispričala da ju je glumac nekoliko puta istukao, a prvi put se to dogodilo prije tri godine u njihovoj kući u četvrti Sarıyer. Otkrila je da se treći nasilni incident dogodio dok su bili u Njemačkoj. Na sudu je, kako pišu turski mediji, svjedočila dadilja sina od bivših supružnika, obiteljski prijatelj i Feyzina sestra. 

Ozcan je rekao kako su optužbe njegove bivše supruge neistinite i da ih ne prihvaća. Manekenka je kao dokaze priložila nalaze iz bolnice iz lipnja 2019. na kojima piše da je bila lakše ozlijeđena. 

Glumac je krajem siječnja podijelio fotografiju sa sinom na Instagramu, a najčešće dijeli snimke i slike sa snimanja svojih novih projekata. Zabranio je opciju komentiranja na njegovim objavama zbog cijele situacije. 

Inače, Deniz i Aktan su se razveli nakon 15 mjeseci braka, a imaju sina Kuzeyja kojeg su dobili 2018. Bivši bračni par dijeli skrbništvo nad djetetom i glumac se osvrnuo na svog sina tijekom ispitivanja okolnosti napada na manekenku. 

Rekao je da će radije šutiti nego svašta izgovoriti i pružiti javnosti ružnu svađu između njih pa jednog dana njegov sin to sve sazna. Turski mediji su ranije pisali  da su Ozcanu i Feyzi presudile česte svađe, njezina ljubomora i nekontrolirano trošenje novca, ali i to što nije brinula o njihovom sinu Kuzeyju kojeg glumac obožava i dijeli trenutke s njim na Instagramu.

Najavljivali su mučnu sudsku parnicu u kojoj će manekenka tražiti 15 milijuna funti, a ne zna se je li i koliku novčanu naknadu na kraju dobila. Pisalo se i da Aktan nije htjela napustiti Denizovu kuću i on ju je na silu pokušao izbaciti iz nje. 

Inače, glumac se oženio mlađahnom ljepoticom u ožujku 2018., a dva mjeseca kasnije su dobili sina. O njihovim bračnim problemima se počelo šuškati nakon osam mjeseci zajedničkog života i tvrdilo se da je njihovoj ljubavi kraj. No oni su opovrgnuli sve i istaknuli da je njihov odnos odličan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Rijetko koga su uvjerili u to i procurila je informacija da je Feyza jako ljubomorna i smeta joj što njezin muž snima s turskim ljepoticama. Navodno je bila bijesna kada je radio na filmu "Drugi čovjek" s kolegicama Asli Enver i Meryem Uzerli. Posebno su joj smetale ljubavne scene s Meryjem i pričalo se da je zbog toga imala živčani slom. Ozcan je sam priznao nakon premijere da se njegova supruga teško nosi s tim dijelom njegovog posla. 

"Nikako je ne mogu uvjeriti da je to samo posao", rekao je. Feyza je možda strahovala da će ju ostaviti zbog glumice jer je Deniz svojedobno ljubio Fahriye Evcen (34) koja se 2017. udala za turskog ljepotana Buraka Ozcivita (35).

Iako posljednjih godina Ozcan zarađuje velike honorare za svoje glumačke angažmane i Feyza će pokušati ugrabiti dio toga, imao je teško djetinjstvo. Njegova obitelj je bila siromašna i imao je još četvoro braće i sestara. Često su mijenjali mjesto stanovanja jer su se selili u potrazi za poslom.

Deniz je s 15 godina odlučio prekinuti školovanje i posvetio se glazbi, a nekoliko godina kasnije se preselio u Njemačku gdje je pjevao po noćnim klubovima i svadbama. Život mu se promijenio kada ga je 1992. zamijetio turski producent i snimio je album, a kasnije je objavio njih 11 prije nego što je doživio glumačku slavu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene