Razvod iz vedra neba!

Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Galerija

Simon Baker i Laura May Gibbs prvi put su viđeni početkom ožujka dok su uživali u kupanju na plaži u Byron Bayu, a sad mu se pridružila dok je promovirao svoj novi film "High Ground" diljem Australije.

Simon Baker prvi put je pozirao s novom djevojkom s kojom je viđen prije nekoliko tjedana na plaži. 

Pogledaj i ovo Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) dobri geni Zgodan na tatu! Pogledajte kako izgleda sin poznatog šarmera, potpuno ga je zasjenio na fotkama s plaže

51-godišnji miljenik žena poveo je 15 godina mlađu dizajnericu i vlasnicu sportske linije odjeće Lauru May Gibbs sa sobom diljem Australije dok je promovirao svoj novi film "High Ground". Drama govori o policijskom masakru nad Aboridžinima tijekom 1930-ih i posljedicama koje su uslijedile. 

Par se susreo sa stanovnicima lokalne zajednice Yirrkale s kojima je okinuo i fotografiju, nakon čega se ona pojavila na Facebooku. Simon i Laura bili su u ležernom izdanju i nasmiješeni, a glumac je pozirao s malenim djetetom u naručju. 

Strani mediji ranije su pisali da su se Baker i dizajnerica, koja je protivnica estetskih zahvata, upoznali u Byron Bayu, gdje se nalazi njezin modni studio, i to u blizini njegove farme. Šuškanja su i počela kada su u tom australskom gradu viđeni na plaži kako uživaju skupa. 

Inače, Simon i njegova supruga Rebecca Rigg (53) iznenadili su javnost kad su objavili da se razvode nakon 23 godine braka, odnosno 29 godina ljubavi jer su živjeli skupa neko vrijeme dok se nisu vjenčali. 

"Ostajemo bliski prijatelji, a naša će djeca zauvijek ostati najvažniji dio naših života", rekli su uskoro bivši supružnici za magazin People. Simon i Rebecca ne žive skupa od travnja prošle godine, a u braku su dobili troje djece, kćer Stellu (27) te sinove Claudea (22) i Harryja (19).

Par se upoznao 1992. na snimanju australske sapunice "E Street", a vjenčali su se 1998. nakon što su pet godina živjeli skupa.

Baker je svojedobno za magazin People objasnio da on i supruga nikad ne slave godišnjice braka.

"Nikad nismo radili veliku stvar od toga. Godišnjice su čudna stvar, zar ne? Mislim da se stvara prevelik pritisak zbog toga. S nama nije tako, mi samo kao tim. Većinu vremena, 99 posto vremena mi smo zaista odlični prijatelji, pa to ne moram obilježavati odličnim stvarima", ispričao je glumac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA MAY (@lauramay_)

Istaknuo je da voli spontanost.

"Kada radimo preveliki pritisak od nečega, ne osjećamo se baš kao da smo svoji, a mislim da je najvažnije u našoj vezi da se možemo ponašati kao mi sami. Mislim da je to najvažnije u većini veza, zar ne?" rekao je Simon.

Tijekom dugog braka za Simona se nisu vezale nikakve afere niti skandali, što je rijetkost u svijetu slavnih. U javnosti se često spominje njegov dobar izgled, šarm i neodoljivi osmijeh, ali i to da izgleda puno mlađe od svoje supruge, iako je ona tek jednu godinu starija od njega.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene