Odmah su zakazali pregled!

Lepa Brena već se godinama bori s opasnom bolesti, posumnjala je da joj se opet vratila? Suprug se jako zabrinuo!

Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 4 Instagram 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 9 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 8 Lepa Brena i Boba Živojinović +27 Jovana Joksimović, Lepa Brena, Željko Joksimović Galerija

Lepa Brena već se skoro dva desetljeća bori s trombozom, a njen suprug Slobodan Živojinović u strahu je da joj se bolest sada pogoršala.

Legendarna estradna pjevačica Lepa Brena već se godinama bori s opasnom krvožilnom bolesti trombozom. Dugih 17 godina Brena živi s ovom dijagnozom, a sada je ponovno posumnjala da je bolest uzela maha.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Njena obitelj vrlo je zabrinuta za Brenino zdravlje, a bliski izvor njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinoviću za srpske je medije izjavio:

''Boba se jako iznervirao kada mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je nazvao liječnika koji ju je operirao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne smije čekati ni dana i da mora što prije na pregled jer ne bi podnio da je izgubi.''

Pjevačica je dosad bolest uspjela držati pod kontrolom, ali kad je saznala dijagnozu, bila je u lošem stanju.

Brena je jednom otkrila da je imala trombofiliju zbog koje je ležala nepokretna 12 dana, a priznala je i kako je kasnije ponovo ugrozila svoje zdravlje. Pjevačica je ispričala kako je ostala bez daha na jednom nastupu na kojem nije pila puno vode, te u jednom trenutku primijetila da joj je ruka ljubičasto-plava.

Bolest ju je natjerala da krene drugačije i zdravije živjeti, a otada je promijenila svoj svakodnevni ritam.

''Okrenula sam se hrani bogatoj omega tri i omega šest masnim kiselinama, mesu bez svinjetine i janjetine, sve kuham u vodi i na pari, a kruh sam izbacila u potpunosti. Jedem voće i povrće, a volim i popiti čašu ili dvije vina. Cijela ta moja priča je postala veoma umjerena, ne smijem se prejesti, ali ni biti gladna. Volim plivati, šetati, ali i vježbati jogu'', rekla je.

Strogi režim stoga je zaslužan i za njen sjajan izgled u šestom desetljeću.

"Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati. Najbitnije je da čovjek ne zapostavi tijelo, treba ga pokretati svakodnevno. Mi pjevači moramo paziti i na glas i njegovati ga. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad s prijateljima volim nazdraviti čašom vina i to je sve", ispričala je Lepa Brena za srpski Informer.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Van Looy Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić +15 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Evo zbog kojih su fotografija belgijski mediji uvjereni da suprug Blanke Vlašić ima izvanbračnu aferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene