zanosna i u šezdesetima

Lepoj Breni godine ne mogu ništa! U mini haljini pokazala je fantastične noge, a tu su i prorezi te prozirni detalji

Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 2 Borislav Zdrinja/ATAImages/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 9 Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 6 Lepa Brena Lepa Brena +6 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena održala je koncert na Tvrđavi Kastel u Banjoj Luci, a za tu je prigodu odabrala mini haljinu s prozirnim detaljima u kojoj je istaknula svoju fantastičnu figuru.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Lepa Brena svojom pojavom obara s nogu i u 62. godini, a to je još jednom potvrdila na koncertu koji je održala na Tvrđavi Kaste u Banjoj Luci.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Za tu je prigodu odabrala žutu mini haljinu u kojoj je pokazala fantastične noge, a tu su i prorezi na rukavima te seksi prozirni korzet koji je istaknuo njezin uski struk.

Brena se po pozornici razbacala i priredila je pravi show, kako to i inače biva, no u jednom je trenutku ipak morala malo odmoriti pa je sjela na stolicu.

Brena već desetljećima izaziva divljenje svojim izgledom i besprijekornom linijom, a nedavno je otkrila i u čemu je tajna njezine ljepote.

Kao pobornica zdravog načina života pjevačica se vodi mišlju "u zdravom tijelu zdrav duh", a jedna od njezinih metoda za to je i meditacija.

"Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati. Najbitnije je da čovjek ne zapostavi tijelo, treba ga pokretati svakodnevno. Mi pjevači moramo paziti i na glas i njegovati ga. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad s prijateljima volim nazdraviti čašom vina i to je sve", ispričala je Lepa Brena za srpski Informer.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) +13 Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Celebrity Naša lijepa glumica i devet godina mlađi miljenik žena prvom zajedničkom fotkom na Instagramu obradovali obožavatelje!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 1 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 3 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 4 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 5 +19 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 6 Zanimljivosti Fatalna prva dama razorila je čak dva braka prije nego što se udala za predsjednika, a u šestom desetljeću pojavom još mami muške uzdahe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene