Kako je moguće?

Supruga slavnog nogometaša očekivala je nasljedstvo nakon rastave, a doživjela je pravi šok: ''Pa on nema ništa''

Achraf Hakimi i Hiba Abouk Achraf Hakimi i Hiba Abouk Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Achraf Hakimi i Hiba Abouk Hiba Abouk, Achraf Hakimi Hiba Abouk - 9 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 1 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 2 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 3 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 4 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 5 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 6 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 7 +19 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 8 Galerija

Achraf Hakimi već se neko vrijeme bori s optužbama za silovanje, a proteklih dana objavljeno je i da se njegova supruga rastaje od njega.

Ubrzo nakon što su optužbe za silovanje protiv nogometaša Achrafa Hakimija procurile u javnost, otkriveno je i da se Hakimijeva supruga, poznata španjolska glumica Hiba Abouk, razvodi od njega.

Hiba je očekivala da će naslijediti njegovo pravo bogatstvo dok nije doživjela veliki šok. Naime, ispostavilo se da Hakimi nema nikakvo bogatstvo. A osim toga, čekalo ju je još jedno neugodno iznenađenje - njezin suprug je kompletnu imovinu prebacio na ime svoje majke Saide Mouh.

Hakimijeve kuće, odjeća, nakit i automobili kupovani su na ime njegove majke, dok su sve njegove plaće i bonusi uplaćivani na njezin račun.

''Moja majka je bila čistačica, a otac je radio kao ulični prodavač. Bili smo skromna obitelj koja se borila da preživi. Danas se ja borim za njih svaki dan. Žrtvovali su se zbog mene, uskratili su mojoj braći mnogo toga da bih ja uspio'', istaknuo je jednom nogometaš.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

Hakimi i Hiba bili su u braku od 2020. godine, a nagađa se da su prije toga bili dvije godine u vezi, no oni odbijaju o tome govoriti za medije. Par zajedno ima dvojicu sinova, dvogodišnjeg Amina i Naima.

Optužbe za silovanje stigle su od 24-godišnje djevojke. Nju je Hakimi, tvrdi se, pozvao u stan jer su njegova supruga i djeca bili na odmoru u Dubaiju, a stvari su navodno brzo izmaknule kontroli. Hakimi je počeo ljubiti i skidati djevojku, a onda ju je i silovao, tvrdi djevojka. Nekako se uspjela izvući, odgurnula je nogometaša nogama i pobjegla. Pozvala je prijateljicu, koja je došla po nju i odvela je u policijsku postaju, piše Le Parisien.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 4 +15 Serija Kumovi - 5 Preporuke Momčilo Otašević iskreno zaplakao na setu serije "Kumovi" zbog Ane Uršule Najev: "Nisu potrebne ni umjetne suze ni mentol"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene