Nisu bili oduševljeni

Nogometaša PSG-a napali zbog odjevne kombinacije njegove supruge: ''Pokrij je sakoom''

Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 1 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 1 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 1 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 9 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 12 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 7 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 4 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 3 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 5 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 6 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 8 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 10 +4 Achraf Hakimi i Hiba Abouk - 11 Galerija

Nogometaš Paris Saint-Germaina Achraf Hakimi sa suprugom Hibom Abouk prošetao je crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu, ali izgledom supruge mnogi baš i nisu oduševljeni.

Nogometaš Paris Saint-Germaina Achraf Hakimi prošetao je crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu sa suprugom Hibom Abouk, a mnogi su zaljubljeni par kritizirali zbog modnog odabira njegove supruge.

Naime, Hiba je odjenula bijelu haljinu koja je dosta otkrivala, a njihovim se obožavateljima to nimalo nije svidjelo.

Na haljini je bio vrlo istaknut dekolte te trbuh i dio boka, a imala je i visoki prorez na nozi.

Nogometaš je odjenuo crno odijelo ispod kojeg nije imao košulju pa se par zajedno poprilično razgolitio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

Ipak, fanovima se to nije svidjelo, a nogometašu su prigovorili kako dopušta supruzi da se tako odijeva.

"Kako možeš biti zadovoljan izgledom svoje žene, ovako gole pred ljudima? Mi te poštujemo, a ti tako..." jedan je od komentara pratitelja.

''Pokrij je sakoom…'', ''Šta je ovo, prijatelju'', komentirali su ostali.

Hakimi je svoju suprugu upoznao 2018. godine kada je igrao za Real Madrid. Kako je par u prvim godinama čuvao svoju vezu kao tajnu, ne zna se kako i gdje su se upoznali.

Hiba je 12 godina starija od svog supruga, ali godine im nisu bile prepreka.

Početkom 2020. godine, par se vjenčao na tajnoj svadbenoj ceremoniji, a ubrzo je njihovu vezu i brak okrunilo i dijete, sinčić Amin.

U veljači ove godine rodilo im se i drugo dijete, sin Naim.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić 30. rođendan - 3 Franka Batelić 30. rođendan - 1 Franka Batelić 30. rođendan - 2 Franka Batelić 30. rođendan - 4 +23 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 6 Celebrity Franka Batelić objavila fotografije s proslave 30. rođendana: ''Ništa spektakularno ni glamurozno''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Kirbiš i Mada Peršić Emil Kirbiš i Mada Peršić Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš +14 Mada Peršić i Emil Kirbiš - 3 Celebrity Prvi javni izlazak domaćeg para nakon što se doznalo da su u vezi, lijepa glumica pobrinula se da ne prođu neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene