Više se ne skrivaju

Prvi javni izlazak domaćeg para nakon što se doznalo da su u vezi, lijepa glumica pobrinula se da ne prođu neopaženo

Emil Kirbiš i Mada Peršić Emil Kirbiš i Mada Peršić Tomislav Miletić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Kirbiš i Mada Peršić Emil Kirbiš i Mada Peršić Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš - 3 Mada Peršić i Emil Kirbiš - 1 Mada Peršić i Emil Kirbiš - 2 Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš +8 Mada Peršić i Emil Kirbiš Galerija

Emil Kirbiš i Mada Peršić novi su par na domaćoj sceni, a sada su se prvi put pojavili zajedno u javnosti nakon što su na Instagramu potvrdili vezu.

Glazbenik Emil Kirbiš i glumica Mada Peršić pojavili su se zajedno na jednom gala događaju u Zagrebu nakon što su na Instagramu potvrdili da su u vezi.

Pogledaj i ovo Mada Peršić domaće glumice Skinule su se za ulogu i bile izvrgnute kritikama, no nisu to požalile: "Gledam na to kao i na vožnju vlakom"

Prvi javni izlazak domaćeg para nije prošao neopaženo, a zasluge uglavnom idu lijepoj glumici, koja je u glamuroznoj haljini sa šljokicama zablistala u stilu holivudskih zvijezda, no ni glazbenik nije puno zaostajao za njom u uglađenom crnom odijelu s leptir mašnom.

Emil je inače kantautor i frontmen grupe Sanremo, koja postoji od listopada prošle godine, a prvi singl bila im je pjesma "Muzika".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mada Peršić (@malamadafakat)

Mada je prije studija glume diplomirala medicinu, a zatim i Akademiju dramske umjetnosti. Prvu ulogu ostvarila je u kontroverznoj predstavi "Elementarne čestice" i odmah se skinula do kraja.

"Razmišljala sam je li dobro biti gol na prvom projektu ili ne, ali mi je postalo jasno da je to dobro za to što igram", prokomentirala je Mada svoj glumački debi za IN Magazin.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry, Meghan Markle +12 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Meghan i Harry objavili su novu fotku kćeri Lilibet, a kraljica je odbila jedan zahtjev kad je djevojčica u pitanju!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene