Ovo je dugo čekala!

Bila je seks-bomba 90-ih, no i danas ima ono nešto zbog čega ju je proslavila uloga Baywatch djevojke!

Pamela Anderson - 5 Pamela Anderson - 5 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson - 4 Pamela Anderson - 3 Pamela Anderson - 2 Pamela Anderson - 1 Tommy Lee i Pamela Anderson Tommy Lee i Pamela Anderson - 4 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Tommy Lee i Pamela Anderson - 1 Tommy Lee i Pamela Anderson - 4 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 +18 Tommy Lee i Pamela Anderson - 2 Galerija

Pamela Anderson zasjala je na crvenom tepihu premijere svojeg dokumentarca u Los Angelesu.

Seks-bomba 90-ih Pamela Anderson zasjala je poput dive na crvenom tepihu na premijeri svojeg dokumentarca ''Pamela: A Love Story'' u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Pamela je pred fotografe stigla u dugoj crvenoj haljini koja je imala sitne svjetlucave detalje te istaknula njezinu vitku figuru i obline, koje su oduvijek njezin prepoznatljivi znak. Kosu je podigla u neurednu punđu, a pred kamerama je bila vrlo raspoložena i nasmijana.

Tim dokumentarcem glumica želi ispričati svoju priču o životu i najvećim skandalima koji su tresli njezinu karijeru i privatnost nakon snimke intimnih odnosa s Tommyjem Leejom. Ovaj skandal ispričan je i u miniseriji ''Pam & Tommy'', koja je izašla prošle godine i obarala rekorde gledanosti.

No iako su ta snimka i njezina uloga u ''Spasilačkoj službi'' najpoznatije stavke njezina života, Pamela je ponovno zainteresirala mnoge mlade generacije koje žele znati nešto više o njoj, a između ostalog i vidjeti kako Pamela izgleda danas. Prošle godine glumila je i u jednom uspješnom mjuziklu, a također se nada i velikom uspjehu svojega dokumentarca.

Osim Tommyja, Pamela je ljubila i još neke muškarce, no s njima nije pronašla sreću u ljubavi.

Pamela se u veljači 2022. ponovno našla u centru pozornosti zbog razvoda od petog supruga Dana Hayhursta nakon samo godinu dana braka, ali i zbog serije o turbulentnom odnosu s Tommyjem. Za Tommyja se udala 1995. godine nakon što su se poznavali manje od tjedan dana, a njihov prvi sin Brandon rođen je 1996. godine. Njihov drugi sin, Dylan Jagger Lee, rođen je 1997. godine, prije nego što su se slavni supružnici na kraju rastali 1998. godine.

Dvaput se udavala i za istog muškarca, Ricka Salomona, a bila je u braku i s Kidom Rockom. Nijedan od brakova nije trajao dulje od nekoliko mjeseci.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll ponovno uživa u vrućim krajevima usred zime, a vjerni pratitelji primijetili su nešto zanimljivo

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić novom izazovnom fotkom opet je uspjela iznenaditi fanove, njezin najjači adut opet je u prvom planu, i to u zanimljivom bodiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene