''Živim najbolji život''

Knoll ponovno uživa u vrućim krajevima usred zime, a vjerni pratitelji primijetili su nešto zanimljivo

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +21 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll neprestano dijeli svoje nove golišave fotografije, a pratitelji su primijetili kako sve više liči na lutku Barbie.

Ivana Knoll neprestano dijeli svoje nove golišave fotografije u kojima pratitelji uživaju, a i oni sami primijetili su nešto zanimljivo. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Zahvalila i tati Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

Ivana ne skriva da voli urediti svoje fotografije koje objavljuje, ali pratitelji su zamijetili da Knoll sve više liči na lutku Barbie.

''Mijenja lice na svakoj fotografiji'', napisao je jedan pratitelj u komentaru na najnovijim fotografijama na kojima Ivana pozira u bijelom bikiniju na plaži u Miamiju.

Ona je u opisu jednostavno pokazala da zna uživati u životu: ''Živim najbolji život.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll je krajem prošle godine privukla i veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu u Katru kao najseksiepilnija navijačica, a tako je i krenula njezina karijera kada su je primijetili na tribinama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

No, osim fotografa, Knoll su zamijetili i brojni holivudski zavodnici pa je tako dosad uživala i u društvu Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa, Drakea…

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i Kate Middleton Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles III. +29 Kralj Charles III. i princ Harry Celebrity Najmisteriozniji čin tijekom krunidbe ove bi godine mogao biti prikazan pred milijunima ljudi?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić novom izazovnom fotkom opet je uspjela iznenaditi fanove, njezin najjači adut opet je u prvom planu, i to u zanimljivom bodiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene