Gotovo da i nema bore

Plavokosa bomba iz hit-serije oduševila izgledom u šestom desetljeću, a ne odriče se ni bujnih dekoltea!

Pamela Anderson Pamela Anderson Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson +0 Pamela Anderson Galerija

Popularna američka glumica Pamela Anderson uživa u svojem uspjehu na Broadwayu. Ne krije svoj besprijekorno dobar izgled u šestom desetljeću, ta žena kao da nema nijednu boru.

Glumica Pamela Anderson (54) oduševila je izgledom svoje obožavatelje dok im je dijelila autograme. Prošlog mjeseca započela je svoj osmotjedni mjuzikl "Roxie Heart". Podrška su joj bili njezini sinovi Dylan Jagger Lee (24) i Brandon Thomas Lee (25).

Pogledaj i ovo David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Život ih nije mazio! Nekad najveće seks-bombe s malih ekrana zadesile su tužne životne sudbine: Neki su dotakli dno, a neki nestali iz javnosti!

Plavokosa bomba, kako je nazivaju njezini obožavatelji, pokazala je da u šestom desetljeću izgleda bolje nego u mlađim danima. Naime, Pameli se gotovo pa ni jedna bora na licu ne vidi, a zubi su toliko blještavi. 

Osim lica, nismo mogli ne zamijetiti figuru popularne glumice serije "Baywatch". U šljokičastom crnom dugačkom kombinezonu pokazala je svoje bujne grudi, ali i vitku figuru. Modnu kombinaciju upotpunila je klasičnim crnim sandalama na petu.

Anderson je nedavno na svojem profilu na Instagramu najavila svoj dokumentarac koji će biti prikazan na Netflixu. Nadodala je: "Ne žrtva, već preživjela... Živa da ispriča priču.."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry - 2 Chloe Ferry - 3 Chloe Ferry - 1 +0 Chloe Ferry Celebrity Dok je dečko čeka kod kuće, ona ponosno pokazuje raskoš oblina, jedva ih je prekrila mini bikinijem!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Kaja Vidmar Celebrity Slovenka koju navodno ljubi Šime Vrsaljko pokazala da uživa u majčinstvu, no i dalje šuti o onome što sve zanima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene