Izgleda sjajno!

Devedesetih seks simbol, a danas glumi u mjuziklima! Poznata plavuša viđena kako odlazi s Broadwaya pozdravljajući obožavatelje

Pamela Anderson Pamela Anderson Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson Pamela Anderson - 16 Pamela Anderson - 14 Pamela Anderson - 13 Pamela Anderson - 9 Pamela Anderson - 6 Pamela Anderson Pamela Anderson - 15 Pamela Anderson - 10 Pamela Anderson - 4 +7 Pamela Anderson - 2 Galerija

Pamela Anderson viđena je na izlasku iz kazališta s mjuzikla u kojem glumi, a rijetko tko zna da se ova seksipilna ikona nakon duge pauze posvetila upravo mjuziklima.

Pamela Anderson, 54-godišnja glumica i ikona devedesetih godina najpoznatija po seriji ''Spasilačka služba'' viđena je na odlasku iz kazališta nakon odrađenog mjuzikla u New Yorku.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Kraljica plaže Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Glumica je izašla u crnim hlačama te crnoj majici na bretele u kojoj je istaknula grudi, a frizurom i šminkom Pamela je nevjerojatno podsjećala na Marilyn Monroe.

Nakon ''Spasilačke službe'' u kojoj je doživjela veliku slavu i postala seks simbol diljem svijeta, Anderson se nakratko povukla iz javnosti i glume, a da njezino ime ponovno zasja i postane tema mnogih priča pobrinula se ekipa Hulu platforme koji su snimili miniseriju ''Pam and Tommy'' upravo po uzoru na stvarni život Pamele Anderson i njezinog supruga Tommyja Leeja, američkog glazbenika.

Za vrijeme njihove veze u javnost je procurila snimka seksa s medenog mjeseca koju su Pamela i Tommy pokušali sakriti, a sve o snimci koja je šokirala javnost i Pamelinu slavu skoro odvela u krivom smjeru pogledali su obožavatelji diljem svijeta.

Unatoč snimci i ponovnom prisjećanju na crne dane njene slave, Pamela je ponovno zainteresirala mnoge mlade generacije koje žele znati nešto više o njoj, a između ostalog i vidjeti kako Pamela izgleda danas.

U travnju ove godine, dogodila se premijera mjuzikla u kojem jednu od uloga ima upravo Pamela.

Mjuzikl je pod nazivom ''Chicago'', a Anderson igra ulogu Roxie Hart.
''Mislim da slava za Roxie predstavlja slobodu", rekla je Pamela u intervjuu u emisiji Good Morning America.

''Ne radi se samo o tome da ste slavni, nego istodobno dobivate puno pažnje i slobode. Mogu se poistovjetiti s mnogim stvarima iz mjuzikla'', nadovezujući se na svoju slavnu prošlost.

"Uloga je vrlo zanimljiva, a priča traje tako dugo jer je sjajna. I uvijek postoji nešto ispod toga glamura što je čini još glamuroznijom.''

Pamela se u veljači ponovno našla u centru pozornosti zbog razvoda od petog supruga Dana Hayhursta nakon samo godinu dana braka, ali i zbog serije o njezinom turbulentnom odnosu s Tommyjem. Za Tommyja se 1995. godine nakon što su se poznavali manje od tjedan dana, a njihov prvi sin Brandon rođen je 1996. godine. Njihov drugi sin, Dylan Jagger Lee, rođen je 1997. godine, prije nego što su se slavni supružnici na kraju rastali 1998. godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 7 +6 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Karleuša zakopčana do grla osvanula u jednom od čednijih izdanja, ali jasno je čime ga je začinila!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 +6 Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Affleck uhvaćen u trenutku kada nije očekivao paparazze, činilo se i da će zaplakati, a čudne izraze nije mogao prikriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene