zanimljiv komentar

Jedan od najzgodnijih frajera Hollywooda pokazao svoj isklesani torzo, na seksi fotke reagirala je njegova partnerica

Orlando Bloom Orlando Bloom Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom Orlando Bloom - 7 Orlando Bloom - 3 Orlando Bloom - 2 Orlando Bloom - 1 Orlando Bloom - 4 Miranda Kerr i Katy Perry - 2 Miranda Kerr i Katy Perry - 1 Katy Perry - 4 Katy Perry - 3 +15 Orlando Bloom i Naomi Scott Galerija

Orlando Bloom pokazao je svoj isklesani stas u donjem rublju na snimanju za novi časopis i raspametio obožavateljice.

Holivudski glumac Orlando Bloom pozirao je za najnovije izdanje ''Flaunta'', a 46-godišnji šarmer raspametio je svoje obožavateljice pokazavši isklesano tijelo.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Na nekoliko fotografija pozirao je pokraj mora, a njegova partnerica pjevačica Katy Perry nije mogla zaobići komentare, pa je napisala: ''Mama treba čašu vode'' na njegove vruće fotografije.

Glumac je njih nekoliko podijelio na društvenim mrežama, a ostatak možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Čitajući ovaj komentar nitko ne bi naslutio da ni u njihovoj ljubavnoj vezi nije sve savršeno, a upravo je u intervjuu za časopis Orlando nagovijestio teške točke u svojoj romansi sa zaručnicom Katy.

''Mi smo u dva vrlo različita bazena'', rekao je. ''Njezin bazen nije bazen koji ja nužno razumijem, a mislim da moj bazen nije bazen koji ona nužno razumije.''

''Ponekad su stvari stvarno, stvarno, stvarno izazovne. Neću lagati. Definitivno se borimo s emocijama i kreativnošću'', priznao je.

Međutim, Orlando je rekao da misli da su oboje svjesni koliko su blagoslovljeni što su se jedinstveno povezali i definitivno nikad nije dosadno.

Inače, Bloom i Katy Perry vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno se pomirili 2018. jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

Mišićavi ljepotan ima i 11-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012.

''Sve u mom životu trenutačno, u posljednjih pet godina, bilo je strateško'', zaključio je Bloom za časopis.

''Oženio sam se, podigao dijete, rastao se, sada je vrijeme za neke nove prilike."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 +21 Joško i Ana Čagalj - 3 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene