Kako će se odviti radnja?

Osvanule su nove scene sa seta novog nastavka hit-serije koja je prikovala brojne žene za male ekrane!

Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 4 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 4 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 5 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 3 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 6 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 2 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 1 Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 3 Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 2 Carrie i Aiden na setu serije And Just Like That - 1 +0 Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 4 Galerija

Novi nastavak serije ''Seks i grad'' snima se već mjesecima, a sada su objavljene i nove scene iz novog nastavka, pogledajte što su uhvatili paparazzi.

U tijeku je snimanje druge sezone serije "I tek tako...", nastavka kultnog "Seksa i grada", a najnovije fotografije sa seta potvrdile su povratak jednog od omiljenih likova.

Pogledaj i ovo John Corbett - 2 Ponovno zajedno Osvojio je Carrie i srca gledateljica diljem svijeta, a evo kako danas izgleda šermer koji se vraća ulozi Aidana!

Glavna akterica Sarah Jessica Parker uhvaćena je u društvu glumaca Kristin Davis, Sarite Choudbury i Johna Corbetta u jednom restoranu u kojem se odvija snimanje, a glumci su se na setu odlično zabavljali.

Zajedno su sjedili za jednim od stolova sređeni od glave do pete kako je to i uobičajeno u ovoj seriji, a fanove vrlo veseli što je na setu i Corbett.

Corbett se prvi put pojavio u trećoj sezoni "Seksa i grada", čije je snimanje započelo 2000. godine, a zadnju epizodu snimio je 2003., no vratio se i u drugom od dva filma koja su uslijedila nakon završetka serije.

Kao skromni i povučeni dizajner namještaja očarao je protagonisticu serije, ali i dobar dio gledateljica koje su zauzele njegovu stranu i navijale da baš on bude konačni odabir Carrie Bradshaw, a ne čuveni Faca.

I dok su Carrieni ljubavni interesi podijelili publiku, vjerujemo kako će se većina gledateljica složiti da Aidan, odnosno John s godinama izgleda samo sve bolje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 1 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 2 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 4 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 3 +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 +1 Lourdes Leon - 6 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene