odrastao u zgodnog mladića

Sarah Jessica Parker i njezin sin glumili su skupa u seriji "Seks i grad", znate li u kojoj epizodi se pojavio?

Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Galerija

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick su sina Jamesa dobili 2002. godine, a on se još kao beba pojavio u seriji "Seks i grad".

Prve dvije epizode serije "And just like that" pokrenule su lavinu komentara ovoga tjedna na društvenim mrežama te svi bruje o nastavku priče kultnog Seksa i grada. Sarah Jessica Parker, koja je utjelovila glavni lik Carrie Bradshaw, na premijeri serije u New Yorku ovoga se tjedna pojavila u društvu supruga Matthewa Brodericka i sina Jamesa, a američki mediji ne prestaju komentirati da je James izrastao u zgodnog mladića.

Pogledaj i ovo Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 4 Kako će se odviti radnja? Osvanule su nove scene sa seta novog nastavka hit-serije koja je prikovala brojne žene za male ekrane!

Glumački par pred oltar je stao 1997., godinu dana prije nego što se na malim ekranima emitirala prva epizoda Seksa i grada. Početkom novog milenija par je odlučio proširiti svoju obitelj, a 2002. godine na svijet je došao njihov sin James Broderick. U to vrijeme Parker je snimala popularnu seriju, a producenti su uspješno sakrili njezinu trudnoću.

Slavna glumica nikada nije skrivala koliko je povezana sa serijom i Carrie, koju je toliki niz godina glumila, a u jednom trenutku je izrazila želju i da njezin sin bude dio te priče. James je tako već kao beba debitirao pred kamerama, a rijetki bi pogodili u kojem točno trenutku.

Naime, James se pojavio u epizodi u kojoj je Carrie slučajno srela bivšeg dečka Aidana Shawa. Glumio je Aidanova sina kojeg je on nosio, a kada se okrenuo prema glumici, dječak se vidno razveselio svojoj majci. Sarah Jessica Parker 2009. godine je rodila blizanke Marion i Tabithu, a djevojke se nisu s majkom pojavljivale na setovima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +4 Zdravko Čolić (Foto: PR) Zanimljivosti Malo tko zna da Zdravko Čolić ima brata, neodoljivo si nalikuju, ali on živi potpuno drugačijim životom!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić, Antonijo Mitar Martina Tomčić Martina Tomčić +0 Martina Tomčić Celebrity Martini Tomčić poručili da joj je ovo bila najbolja kombinacija sezone, sad svi jedva čekaju finale, što vi kažete?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene