Chris Noth trebao se vratiti u posljednjoj epizodi serije "And Just Like That", no scene koje je snimio su uklonjene nakon optužbi za seksualno zlostavljanje.

Galerija Chris Noth i Sarah Jessica Parker Chris Noth Chris Noth +21 Chris Noth

Glumac Chris Noth uklonjen je iz finala HBO Maxova nastavka serije "Seks i grad", pod nazivom "And Just Like That" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, piše Variety.

Vezani članci Chris Noth i Sarah Jessica Parker Zvijezde "Seksa i grada" oglasile su se o optužbama protiv Chrisa Notha: ''Podržavamo žene koje su podijelile bolna iskustva'' Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Zbog uloge zločestog dečka žene su ga obožavale, a njega je osvojila atraktivna Tara koju voli skrivati

Faca, lik koji utjelovljuje Noth, navodno se trebao ponovno spojiti s Carrie u posljednjoj epizodi koja se trebala emitirati 3. veljače, no nakon što se suočio s optužbama za seksualne napade, njegove su scene uklonjene.

Nothov je lik uklonjen već u prvoj epizodi serije "And Just Like That" nakon što je doživio srčani udar dok je vježbao na Pelotonu.

Variety piše da se glumac trebao pojaviti u finalnoj epizodi u fantastičnoj sceni u kojoj se Carrie ponovno susreće s Facom na pariškome mostu Pont des Arts gdje je željela prosuti njegov pepeo.

Scena je navodno trebala prikazati kako se Carrie konačno pomirila sa smrću svojega supruga i u njoj se trebao pojaviti i Noth, a snimana je na pariškome mostu.

Naime, Carrie i Faca su ondje prethodno fotografirani dok su snimali spomenute scene, no kreativni tim serije odlučio je da snimak nije dovoljno narativno značajan da bi se uključio u priču.

Gledatelji su u prvoj epizodi vidjeli kako Faca umire od srčanog udara, a tjedan dana kasnije u intervjuu za Vogue glumac je najavio povratak svojeg lika u seriju.

Nekoliko se žena javilo proteklih tjedana s optužbama po kojima ih je Noth seksualno uznemiravao. Glumac je u prosincu opovrgnuo optužbe kazavši da su lažne.

"Ove su priče mogle biti otprije 30 godina ili otprije 30 dana, ali ne uvijek znači ne, a to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali ovo sigurno znam - nisam napao te žene", rekao je Noth.

No nedugo nakon optužbi CBS je Nothu otkazao angažman u kriminalističkoj seriji "The Equalizer".

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis objavile su zajedničku izjavu u kojoj izražavaju tugu zbog optužbi protiv Notha te su pružile potporu ženama koje su ga optužile.

(Hina)

Zaljubili su se tek 16 godina nakon prvog susreta, a danas slove kao jedan od najtajanstvenijih parova Daniel Craig i Rachel Weisz - 2 Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Daniel Craig i Rachel Weisz - 3 +27 Daniel Craig i Rachel Weisz

Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta Tina Kunakey - 5 Tina Kunakey - 4 Tina Kunakey - 1 +31 Tina Kunakey

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju