Loš dan za frizuru

Paparazzi su uhvatili omiljenu holivudsku glumicu u napornom treningu, a njezina raščupana kosa ukrala je svu pozornost

Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 1 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 5 Nicole Kidman - 6 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman i Tom Cruise Kim Kardashian i Nicole Kidman +14 Nicole Kidman Galerija

Nicole Kidman uhvaćena je tijekom tjelovježbe u parku u Sydneyju, a pozornost je ukrala njena čupava frizura.

Glumica Nicole Kidman trenutno boravi u Sydneyju gdje su je paparazzi uhvatili u treningu u jednom parku.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Kidman je vježbala ruke na spravi koja se nalazila u hladu, a nosila je sportski komplet crnih tajica i ljubičaste majice. Cijelo se vrijeme vjerno fokusirala na disanje i pravilno izvođenje vježbi, a na fotografijama paparazza svu je pozornost ukrala njena čupava frizura.

Nicole je kosu zavezala u rep, ali od skakutanja i vježbanja dio se izvadio iz repa pa je glumica izgledala pomalo smiješno.

Iako se brine o svome tijelu, glumica je već neko vrijeme na meti kritika javnosti zbog zamrznutog lica bez ijedne bore, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle je godine šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

"Izgleda svježe, no sve je to posljedica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled", rekao je jedan liječnik onda za američke medije.

Ipak, Nicole i dalje slovi za jednu od najljepših glumica na svijetu, a njen plah pogled i mirnoća uvijek iznova osvoje njene obožavatelje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 7 +27 Jelena Perčin - 6 Celebrity Jelena Perčin poslije rastave od devet godina mlađega kolege zablistala u kratkoj, uskoj haljini i pokazala noge!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 Neno i Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 +32 Neno i Nikolina Belan - 2 Celebrity Mnogi ni ne znaju kako izgleda kći Nene Belana, a sad su je snimili u izlasku među brojnim poznatim licima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene