Što je ovo?

Nicole Kidman pokazala je itekako vidljive rezultate vježbanja, no pozornost je ukrao ogroman ukras na vratu

Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 1 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 5 Nicole Kidman - 6 Nicole Kidman - 6 Nicole Kidman - 5 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 2 +16 Nicole Kidman - 4 Galerija

Nicole Kidman pokazala je rezultate vježbanja u elegantnoj crnoj haljini, ali svu pozornost ukrao je njezin ukras na vratu.

Glumica Nicole Kidman pokazala je zavidne rezultate vježbanja u elegantnoj crnoj haljini s visokim prorezom na nozi.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Omiljena glumica gostovala je na 27. godišnjoj dodjeli nagrada umjetničkih direktora, a na crvenom tepihu prošetala je ističući svoju mršavu figuru te je raspustila kosu.

Međutim, pažnju je privlačio upečatljiv ukras na njenom vratu. Kao dio ogrlice, teško je bilo ne primijetiti ogromno zlatno ljudsko srce koje je stajalo iznad njenih grudi. Na sebi je imalo i cirkone te otvor koji je predstavljao ključanicu.

Nicole se za ovu dodjelu posebno pripremala te su je paparazzi uhvatili na treningu u jednom parku u Sydneyu, a cijelo se vrijeme vjerno fokusirala na disanje i pravilno izvođenje vježbi. Međutim, na fotografijama paparazza svu je pozornost ukrala njena čupava frizura.

Iako se brine o svome tijelu, glumica je već neko vrijeme na meti kritika javnosti zbog zamrznutog lica bez ijedne bore, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle je godine šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

"Izgleda svježe, no sve je to posljedica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled", rekao je jedan liječnik onda za američke medije.

Ipak, Nicole i dalje slovi za jednu od najljepših glumica na svijetu, a njen plah pogled i mirnoća uvijek iznova osvoje njene obožavatelje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 +27 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Celebrity Richard Gere hitno je hospitaliziran na obiteljskom putovanju u Meksiko, stanje mu se naglo pogoršalo

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo +20 Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Celebrity Vjekoslava Huljić u izlasku sa sinom Ivanom bila u centru pažnje zbog načina na koji je istaknula savršenu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene