Tužne nove fotografije

Omiljeni Chandler izgleda sve lošije, više skoro pa uopće ne sliči najdražem liku iz serije koju smo svi obožavali

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 5 Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 7 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry +12 Matthew Perry - 1 Galerija

Matthew Perry neprepoznatljiv je na novim fotografijama paparazza, trenutno renovira kuću u Los Angelesu.

Glumac Matthew Perry neprepoznatljiv je na novim fotografijama paparazza koji su ga uhvatili ispred njegove kuće u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Matthew je izlazio iz automobila u trenirci i sivoj širokoj majici, a u posljednje vrijeme glumcu je jako posijedila i narasla kosa te svaki put kad se pojavi u javnosti sve manje liči na sebe.

Daily Mail piše i da glumac trenutno renovira svoj dom, a paparazzi su ga uhvatili dok je dočekivao dostavljača novog kreveta i pokućstva.

Prisjetimo se, od 1997. godine nadalje glumac je čak 15 puta bio na odvikavanju, a u svojim je memoarima prošle godine također otkrio da je 2018. godine bio nadomak smrti nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti, a liječnici su mu dali tek dva posto šanse za život nakon što je bio priključen na aparate.

Otkrio je i kako svoju seriju ne može gledati zbog ovisnosti koja je započela baš u vrijeme snimanja i s kojom se borio gotovo čitav život.

"Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim", rekao je.

Dok je pred kamerama otkrivao detalje, počeo je plakati...

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina.

Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizdre-Kurt - 1 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 Belma Lizdre-Kurt - 4 +27 Belma Lizdre-Kurt - 5 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Telalović Jasmin Telalović - 1 Jasmin Telalović - 2 Jasmin Telalović - 3 +1 Jasmin Telalović - 4 Celebrity U 47. godini preminuo glumac i zvijezda brojnih domaćih serija, kolege se opraštaju: ''Kakvo tužno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene