Strašne prognoze

Omiljeni glumac šokirao je novim priznanjima o svom zdravlju: ''Dali su mi 2 % šanse da preživim...''

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 1 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 2 +2 Matthew Perry - 1 Galerija

U svojoj novoj biografiji Matthew Perry iznio je šokantne činjenice o borbi s ovisnosti.

Zvijezda serije ''Prijatelji'' Matthew Perry dao je svoj prvi intervju u kojem je detaljno opisao kako ga je njegova ovisnost o drogama i alkoholu potajno zamalo koštala života.

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Glumac je objavio svoju biografiju ''Friends, Lovers and the Big Terrible Thing'', u kojoj je progovorio o svojoj karijeri u ''Prijateljima'' te borbi s ovisnošću, zbog koje se ni ne sjeća velikog dijela svog života.

53-godišnji glumac otkrio je da su mu davali samo dva posto šanse za preživljavanje nakon što mu je ovisnost o opioidima prouzročila pucanje debelog crijeva kad je imao 49 godina, zbog čega je bio u komi dva tjedna i proveo mjesece u bolnici. Ovu činjenicu skrivao je od javnosti, a tu njegovim problemima nije bio kraj.

Matthew je rekao da je devet mjeseci morao koristiti vrećicu za kolostomiju, imao je ukupno 14 operacija na trbuhu i bio je na rehabilitaciji 15 puta u pokušaju da se očisti.

Kad je prvi put primljen u bolnicu, opisao je kakve je vijesti čula njegova obitelj.

''Liječnici su mojoj obitelji rekli da imam dva posto šanse za život. Stavili su me na uređaj koji se zove ECMO, sličan respiratoru, koji diše za tvoje srce i pluća. To gotovo nitko ne preživi.''

Govoreći o razdoblju kad je glumio u ''Prijateljima'' u dobi od samo 24 godine, njegova ovisnost o alkoholu počela je izlaziti na površinu.

U jednom trenutku tijekom svoje karijere je, priznaje, uzimao 55 Vicodina dnevno i pao je na 58 kilograma, ali ipak nije znao kako prestati.

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Godinama se rijetko pojavljivao u javnosti, a javnost ga je jedva prepoznala na posljednjim fotografijama paparazza, na kojima se potpuno zapustio.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Marko Pecotić - 1 +20 Marko Pecotić - 2 Celebrity Marko Pecotić otkrio tko je nova žena u koju se zaljubio: ''Moje priznanje je unijelo pomutnju, treba nam odmor''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene