Izgleda da ne ide nabolje

Omiljeni Chandler raščupan i zapušten šetao gradom, a svi se pitaju i tko je zgodna brineta od koje se ne odvaja

Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 4 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 3 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Profimedia) +0 Matthew Perry - 4 Galerija

Matthew Perry snimljen je u Beverly Hillsu u društvu misteriozne brinete od koje se u zadnje vrijeme ne odvaja, a zbog zapuštenog izgleda nije ga baš lako prepoznati.

Glumac Matthew Perry (52) daleko je od mnogima omiljenog Chandlera Binga kojeg pamtimo iz serije "Prijatelji".

Pogledaj i ovo James Michael Tyler (Foto: Screenshot) smrti zvijezda "Prijatelja" Omiljeni Gunther skrivao je od javnosti svoju tešku bitku gotovo do samog kraja, a za jednog glumca koban je bio antibiotik

Zadnjih godina pozornost uglavnom privlači svojim ovisnostima, zbog kojih se doveo do neprepoznatljivosti, a njegove najnovije fotografije opet su zabrinule obožavatelje.

Perry je snimljen u Beverly Hillsu u zapuštenom izdanju s raščupanom kosom, a društvo mu je pravila zgodna brineta od koje se u zadnje vrijeme ne odvaja, no o njoj se baš ništa ne zna.

Zajedno su prvi put snimljeni prošli mjesec, a Matthew je tada izgledao puno pristojnije i uglađenije nego sada, pa se činilo i da je zbog misteriozne dame odlučio poraditi na sebi, no izgleda da se opet vratio na staro.

Obožavatelji su primijetili i da nova djevojka glumca neodoljivo nalikuje na njegovu bivšu zaručnicu Molly Hurwitz, s kojom je prekinuo u lipnju prošle godine.

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Najavio je i izlazak svoje biografije, koja se očekuje tijekom jeseni 2022. godine, a planira cijelom svijetu ispričati što se sve događalo na setu "Prijatelja" i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Albina i Mario Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +21 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +32 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa je opet modno sve pogodila, ali ovo je prvi put da ju gledamo u showu, a da nije u haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene