"To je sve što vidim"

Omiljeni Chandler objasnio zašto ne može pogledati nijednu epizodu "Prijatelja", a razlog slama srca

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 1 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 2 +0 Matthew Perry Galerija

Matthew Perry otkrio je zbog čega ne može gledati epizode popularne serije "Prijatelji", a razlog nije nimalo lak.

Prošlo je gotovo 30 godina od prve epizode "Prijatelja", a glumac Matthew Perry ispričao je zbog čega nikad nije pogledao niti jednu epizodu. 

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Otkrio je kako svoju seriju ne može gledati zbog ovisnosti koja je započela baš u vrijeme snimanja i s kojom se borio gotovo čitav život. 

"Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim", rekao je.

Dok je pred kamerama otkrivao detalje, počeo je plakati...

"U jednom trenutku toliko sam se tresao da sam, ako sam se htio pomaknuti samo od police s knjigama do stola, to morao učiniti oslanjajući se o nešto. Otišlo je toliko daleko. Znate, uvijek se uvijek rasplačem zbog toga što ovo nije pošteno. Nije pošteno da sam ja morao prolaziti kroz ovu bolest, dok ostatak ekipe nije. Oni su dobili sve što i ja, ali samo sam se ja morao boriti protiv ovoga i još uvijek to činim", ispričao je kroz suze.  

Prisjetimo se, od 1997. godine nadalje glumac je čak 15 puta bio na odvikavanju, a u svojim je memoarima također otkrio da je 2018. godine bio nadomak smrti nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti, a liječnici su mu dali tek dva posto šanse za život nakon što je bio priključen na aparate.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 4 Blanka i Nikola Vlašić +15 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Celebrity Pogledajte emotivnu proslavu Blanke Vlašić nakon pobjede Hrvatske, zna se na koga je bila najponosnija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Puškaš - 1 Paula Puškaš - 2 Paula Puškaš - 3 Paula Puškaš - 2 +21 Paula Puškaš - 3 Celebrity Prekrasna djevojka Lovre Majera ukrala je poglede u Katru, a zaljubljeni nogometaš odmah nakon utakmice otrčao je do nje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene